Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο Έκθεσης από Φόρμα
Καλησπέρα στην ομάδα, επειδή έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος θα ήθελα τα φώτα σας. Προσπαθώ να φιλτράρω επιλεγμένα ID που θα βάζω σε ενα πλαίσιο κειμένου. Αν στην μακροεντολή γράψω για παράδειγμα στην συνθήκη where = ([Αναγνωριστικό] in (1;5;6)) Δουλεύει κανονικά αν όμως στο boxID πληκτρολογήσω 1;5;6 το ορίσω προσωρινή μεταβλητή ως VarID = ([Φόρμες]![frmΤαδε]![boxID]) ( δοκίμασα και ως VarID = val([Φόρμες]![frmΤαδε]![boxID]) ) και ανοίξω την έκθεση με φίλτρο where = ([Αναγνωριστικό] in ([Προσωρινές μεταβλητές]![VarID])) τότε δεν μου εμφανίζει καμία εγγραφή στην έκθεση. Για δώστε καμία ιδέα. Είτε σε macro είτε σε vba Ευχαριστώ Πέτρος |
| |||
| |||
Παιδιά ΟΚ!! το έλυσα το πρόβλημα με vba. Ο κώδικας που χρησιμοποίησα είναι ο παρακάτω: Private Sub btnTade_Click() Dim sFlt As Variant If IsNull(Me.boxID) Then sFlt = "" Else sFlt = "([Αναγνωριστικό] IN (" & Me.boxID & "))" End If DoCmd.OpenReport "rptΕκθεση", acViewPreview, , sFlt, acDialog End Sub Ευχαριστώ πολύ!! Καλή συνέχεια σε όλους |
| |||
| |||
Παράθεση:
μπορεισ σε παρακαλω να ανεβασεισ ενα δειγμα τησ βασησ με τη φορμα - εκθεση αυτη για να τη μεέτήσω? ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβολή έκθεσης μέσα σε φόρμα | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-04-18 21:56 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα εκτύπωσης έκθεσης από φόρμα | Διογένης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-01-13 14:29 |
Φίλτρο σε Φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 27-12-12 15:16 |
Φίλτρο σε φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 27-03-12 20:15 |
Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-02-11 08:41 |
Η ώρα είναι 07:56.