Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-04-10, 11:28
Όνομα: Σταύρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Aυτόματη αρίθμηση

Χαίρετε!Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Έχω μερικές απορίες βάσει του συνημμένου αρχείου.

1)Με το που δημιουργώ έναν πίνακα βάζω ένα πεδίο Αυτόματη Αρίθμηση, αλλά όταν διαγράψω μία εγγραφή τότε χάνεται
η αληλουχία των αριθμών. Πώς μπορώ να κάνω την αυτόματη αρίθμηση με το που σβήνει μία εγγραφή να μεταφέρονται όλα
τα νούμερα κατά - 1?

2)Στην φόρμα frmState την οποία έχω ορίσει ως συνεχή, θέλω να εμφανίζονται μόνο αυτοί για τους οποίους το πεδίο State
έχει την τιμή HERE - αλλά το πεδίο αυτό δεν το έχω συμπεριλάβει στη φόρμα.

3)Σε μία συνεχή φόρμα, πως ορίζω την περιοχή εκτύπωσης - όπως στην κανονική φόρμα για παράδειγμα όπου ορίζεις το σημείο
που τελειώνει η σελίδα - άρα και την περιοχή εκτύπωσης?

4)Έχω εισάγει στην φόρμα frmState μία δευτερεύουσα φόρμα frmTotal. Εκεί έχω 3 πλαίσια κειμένου όπου θέλω να μου εμφανίζει
στο ένα το σύνολο των εγγραφών που έχουν τιμή Here στο πεδίο STATE, στο άλλο το ΄συνολο των εγγραφών που έχουν τιμή Away
στο ίδιο πεδίο και στο 3ο το σύνολο των εγγραφών του πίνακα. Πώς γίνεται αυτό? Επίσης, το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν
μπορώ να έχω δευτερεύουσα φόρμα σε συνεχή φόρμα. Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό?

5) Σε συνεχή φόρμα που διαβάζει από πίνακα μου εμφανίζει στο τέλος μία κενή εγγραφή η οποία προφανώς προέρχεται από την τελευ-
ταία κενή εγγραφή του πίνακα. Πώς μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζει αυτή την κενή εγγραφή στο τέλος της συνεχούς φόρμας?

Αυτά τα ολίγα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip test.zip (15,7 KB, 34 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-04-10, 12:13
Το avatar του χρήστη editolis
Super Moderator
Όνομα: Τολης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: ATHENS-GREECE
Προεπιλογή

Η Ερωτηση 1 εχει απαντηθει εδω:
http://www.ms-office.gr/forum/access...rithmisis.html
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-04-10, 13:07
Το avatar του χρήστη Tasos
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική

Προεπιλογή

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Αγαπητέ Δημήτρη, οι ερωτήσεις σου είναι κατανοητές αλλά θα είχες πολύ περισσότερες ευκαιρίες να πάρεις απαντήσεις αν δεν τις έβαζες σε ένα αλλά σε περισσότερα θέματα.

Είναι σημαντικό θα (έλεγα ζωτικής σημασίας για το φόρουμ) να συμμετέχουν περισσότεροι στις συζητήσεις. Δεν επιτυγχάνεται αυτό όταν κάποιος αντικρύσει μια πολυσκελή ερώτηση.

Επίσης για να μην θαφτεί το μήνυμα αυτό στο παρελθόν φρόντιζε να χρησιμοποιείς έναν τίτλο με λέξεις κλειδιά για να εμφανιστεί στο μέλλον σαν αποτέλεσμα αναζήτησης για κάποιον αναζητεί κάτι παρόμοιο.

Φιλικά

Τάσος
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Aυτόματη πρόσθεση κελιών gpentez Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 07-11-14 13:27
[ Πίνακες ] Aυτόματη Aρίθμηση Λάμπρος Τ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 07-11-14 09:03
[ Φόρμες ] Aυτόματη προσαρμογή στις διαστάσεις της οθόνης mikekal1oo Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 29-04-13 14:52
[Γενικά] Αρίθμηση σελιδας alatis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 31-12-11 10:10

Η ώρα είναι 08:28.