Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Run Time Error
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κλείδωμα της φόρμας μου. Για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει την υποφόρμα κατά το ξεκλείδωμα με αποτέλεσμα στο πεδίο txtAcceptance το οποίο αναφέρεται στην υποφόρμα να μου δείχνει #Τύπος! και όταν προσπαθήσω να κάνω οτιδήποτε μου βγάζει το μήνυμα Run Time Error - Type Mismatch Καμία ιδέα;;;; Φιλικά, Μάρω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mdragon : 27-02-19 στις 20:37. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα, Ανάρτησε σε Access 2007, μήπως μπορέσω να βοηθήσω... Με εκτίμηση / Νίκος |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Έχεις δίκιο Νίκο το ξέχασα. Φιλικά, Μάρω |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μάρω, δες μια πρόταση στο συνημμένο. 1) Το text box για την εμφάνιση του μηνύματος «Φόρμα Κλειδωμένη» το μετέτρεψα σε label. 2) Για να εμφανίζεται και όταν η φόρμα είναι κλειδωμένη το τοποθέτησα στην κεφαλίδα της φόρμας. 3) Τροποποίησα λίγο τον κώδικα έτσι ώστε το μήνυμα (label) να είναι ορατό μόνο όταν η φόρμα είναι κλειδωμένη. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αθήνα... Δυο σφάλματα είχε η εργασία σου (Έτσι τουλάχιστον φάνηκε στην Access 2007) 1. Ένα πεδίο [notes] του έδωσες χαρακτηριστικά ασύμβατα για την 2007. 2. Εκεί, στην συνάρτηση iff() που είχες σε πλαίσιο δεν δούλευε. Θεωρώ ότι ο Γιώργος έλυσε το θέμα αυτό. Καλό απόγευμα / Νίκος |
| |||
| |||
Καλησπέρα σας, μάλλον δεν ήμουν αρκετά κατατοπιστική και γι΄αυτό φταίει το ότι δεν μπορώ να ανεβάσω ολόκληρο το αρχείο.... 1.Το text box βλέπει το πεδίο Acceptance της υποφόρμας SubfrmOffers και όχι το κουμπί του κλειδώματος Εάν ο πελάτης δεν έχει αποδεχθεί την προσφορά όταν πάω να ανοίξω την υποφόρμα των ραντεβού (που δεν φαίνεται στο αρχείο) μου βγάζει το μήνυμα MsgBox "Ο πελάτης πρέπει να αποδεχθεί την προσφορά", , "Κλειδωμένη φόρμα". *Βλέπε εικόνες στα συνημμένα 2. Το θέμα μου είναι ότι κάποιες φορές η υποφόρμα SubfrmOffers κατά το ξεκλείδωμα της κύριας φόρμας δεν είναι ορατή με αποτέλεσμα να μην βλέπει το πεδίο Acceptance και έτσι να μου βγάζει στο text box το #Τύπος! 3. Νίκο μου δουλεύω σε 2010 και απλά μεταφέρω τα στοιχεία στην 2007 για να μπορέσεις να το δεις, εξ' ού και τα τυχόν σφάλματα Ελπίζω να έγινα αντιληπτή. Αναμένω Φιλικά, Μάρω |
| |||
| |||
Καλημέρα Μάρω δοκίμασε τον τύπο: =IIf([SubfrmOffers].[Form]![Acceptance];"";"Κλειδωμενη Φόρμα") |
| |||
| |||
Παράθεση:
Δεν ειναι θέμα ο τύπος. Δες το Νο2 στο προηγούμενο μήνυμα μου. Εάν δεν ειναι ορατή η υπό φόρμα ο τύπος δεν δουλεύει. Την καλημέρα μου Μάρω |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μάρω με τα στοιχεία που ανέβασες είναι δύσκολο να γίνουν δοκιμές, να εντοπιστεί το πρόβλημα και να διορθωθεί. Μελέτησε τη συνημμένη ΒΔ, ίσως σε βοηθήσει. 1) Όταν ανοίγει η φόρμα ο κώδικας απαγορεύει τις αλλαγές στην κύρια φόρμα και ταυτόχρονα απενεργοποιεί τις υποφόρμες για να μη επιτρέπονται αλλαγές στα περιεχόμενά τους. 2) Αν ξεκλειδώσουμε την κύρια φόρμα (πατώντας το κουμπί) ο κώδικας επιτρέπει τις αλλαγές. Με ξεκλειδωμένη φόρμα μπορούμε να μετακινηθούμε στις εγγραφές της δευτερεύουσας και να δούμε τι εμφανίζει το txtAcceptance , ανάλογα με την τιμή του πεδίου Acceptance. Μπορούμε επίσης να μεταβάλλουμε (με κλικ) την τιμή του Acceptance σε μια εγγραφή και να δούμε πως αλλάζει η τιμή στο txtAcceptance |
| |||
| |||
Γιώργο μου σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ και τον Νίκο για τον χρόνο του. Την καληνύχτα μου, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DLL Error | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-11-17 11:25 |
Error | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-15 17:59 |
error | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-09-15 00:17 |
error msg | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-12-13 14:52 |
[Συναρτήσεις] Time Stamp – Αυτόματη καταχώρηση τρέχουσας ημερομηνίας στο Excel. | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 11-02-10 10:07 |
Η ώρα είναι 10:05.