Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θα τρελαθώ. Κάτι φταίει βέβαια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Από τον πίνακα επιλογής ανοίγω τις καρτέλες ασθενών και από εκεί εργαστηριακές εξετάσεις ανοίγοντας την φόρμα αυτή σε προβολή για να επεξεργαστώ κάποια πεδία μου γίνεται Άσπρη κρεμάει δηλαδή;;; μπορεί κάποιος Να κοιτάξει το συνημμένο και να μου πει τι φταίει. Κάτι υποψιάζομαι με την σύνδεση των πινάκων. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δημήτρη. Σε access 2007 δεν εμφανίζεται το πρόβλημα που περιγράφεις. Φιλικά / Νίκος Δ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δημήτρη! Κλείσε τη φόρμα και άνοιξε την κατευθείαν σε προβολή σχεδίασης. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημέρα
Τάσο , Νίκο σας ευχαριστώ. Φοβόμουν μήπως Κρέμαση αύριο μεθαύριο αλλά αφού εσείς δεν έχετε κάτι να πείτε επ’ αυτού τότε πάμε το μεσημέρι για τσίπουρα. Υ.Γ Αλλά θα πρέπει να έχουμε και την συμβουλή από τους ειδήμονες γιατί Όπως λέει και ο Γιάννης Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! Και πάλι Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.. Φιλικά Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Καλησπέρα σε όλους | Αντώνης Καραγκούνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-11-11 11:53 |
[ Φόρμες ] Γονείς - παιδιά στην Access | dorothea | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 29-10-10 10:09 |
Η ώρα είναι 14:34.