Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εφαρμογή Έκδοσης Κοινοχρήστων
Καλημέρα σε όλη την ομάδα, Θα ήθελα την βοήθεια σας. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την έκδοση κοινοχρήστων που να έχει φτιάξει κάποιος φίλος και θα μπορούσε να την ανεβάσει στην σελίδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γρηγόρης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα. Το να σου δοθεί μια έτοιμη εμπορική εφαρμογή, δεν νομίζω ότι είναι στα πλαίσια της 'βοήθειας'. Θα μπορούσες όμως να ζητήσεις συνεργασία με πρόσωπα-μέλη που έχουν την ίδια αναζήτηση με εσένα. Με εκτίμηση / Νίκος. |
| |||
| |||
Εχω φτιάξει σε Excel μιας και είμαι διαχειριστής. Είναι για 10 διαμερίσματα με αυτονομία θέρμανσης και καυστήρα πετρελαίου.
|
| |||
| |||
Κώστα, πολύ καλή η εργασία σου και ως νέος διαχειριστής, νομίζω ότι θα την "εκμεταλλευτώ" και θα την προσαρμόσω στις δικές μου ανάγκες. Σ' ευχαριστώ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβολή access σαν εφαρμογή | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-04-14 13:08 |
[ Φόρμες ] Εφαρμογή για την καταχώρηση αποδείξεων | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-09-11 20:04 |
Εφαρμογή δανειστικής βιβλιοθήκης | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-06-11 10:44 |
[Γενικά] Εφαρμογή επιλογής προμηθευτή | kormos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-11 16:13 |
Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 08:47 |
Η ώρα είναι 06:33.