Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερωτημα ενημερωσης
Καλημέρα έχω να ασχοληθώ αρκετά χρόνια με access και έχω κολλήσει με τα ερωτήματα ενημέρωσης και την DSum , βοηθάω εναν φίλο εργολαβο και θελω το συνολο των πληρωμων ενος εργου να ενημερωνεται οταν εισαγετε μια νεα εισπραξη , εχω προσθεση αυτο στο ερωτημα DSum('[EISPOSO]';'[EISPRAKSEIS]';'[EISPRAKSEIS]![EISERG]'='[ERGA]![A/A]') αλλα μου επιστρεφει null , επισης δοκιμασα να κανω ενα ερωτημα συνοψης που θα μου αθροιζει τις εισπραξεις αλλα δεν με αφηνει να περναω το αθροισμα σαν ενημερωση του πεδιου
|
| |||
| |||
Δημήτρη δοκίμασε: Κώδικας: UPDATE ERGA SET ERGA.ERGEISPRAKSEIS = Nz(DSum("[EISPOSO]","[EISPRAKSEIS]","[EISPRAKSEIS]![EISERG]=" & [ERGA]![A/A] & ""),0); Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 12-01-19 στις 19:51. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα ενημέρωσης - Αλλαγή πρώτου γράμματος | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-09-17 20:20 |
ερώτημα ενημέρωσης | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-02-15 11:39 |
Ερώτημα προσάρτησης ή ενημερωσης | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-14 21:14 |
Βοήθεια για ερώτημα ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-14 16:29 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα Ενημέρωσης. | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-08-11 17:54 |
Η ώρα είναι 08:10.