Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναζήτηση εγγραφών
Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω φτιάξει μία εφαρμογή στην οποία μπορώ να κάνω αναζήτηση των εγγραφών στην φόρμα με κώδικα, το πρόβλημα είναι το εξής, ενώ η εφαρμογή δουλεύει κανονικά στις προηγούμενες εκδόσεις της Access στην έκδοση 2007 δεν τρέχουν τα ερωτήματα που έχω φτιάξει (παρα μόνο την πρώτη φορά που θα εκτελεστή η εφαρμογή) που είναι απαραίτητα για την αναζήτηση και εμφάνιση των εγγραφών. Υπάρχει λύση σε αυτό; Σας παραθέτω ένα παράδειγμα τύπου τηλεφωνικου καταλόγου για να καταλάβετε τι εννοώ. Ευχαριστώ!!! |
| |||
| |||
Re: Αναζήτηση εγγραφών
Φίλε Γρηγόρη, μάλλον θα πρέπει να συμπιέσεις το αρχείο σου σε Zip για να μπορέσεις να το ανεβάσεις στο φόρουμ (ρυθμίσεις ασφάλειας του Server...) Φιλικά Τάσος |
| |||
| |||
ok το ανεβάζω ξανα
|
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους! Φίλε μου, δες το παράδειγμα στο συνημμένο. Στη φόρμα αναζήτησης φιλτράρονται τα 3 πεδία ταυτόχρονα όσο εσύ θα πληκτρολογείς. Έχε απλά υπ όψη σου ότι επειδή το αρχείο σου περιέχει ονόματα αντικειμένων με ελληνικούς χαρακτήρες και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί VBA, δεν θα λειτουργήσει σε υπολογιστές με διαφορετική κωδικοσελίδα από την ελληνική! Φιλικά Τάσος |
| |||
| |||
Φίλε Τάσο, Ο τρόπος ο δικός σου είναι σαφώς καλύτερος και πρακτικός. Ευχαριστώ πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 05-12-16 19:28 |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-02-16 10:01 |
αναζήτηση εγγραφών με το πάτημα του πληκτρολογίου | thanosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-01-16 09:39 |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών | zaxarias | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 17:51 |
[ Φόρμες ] Σύνθετη αναζήτηση εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-07-12 23:50 |
Η ώρα είναι 20:04.