Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, θέλω να εξάγω έκθεση σε pdf και σε ένα button έχω τον κώδικα "Private Sub PDFcat_Click() DoCmd.SetWarnings False If Me.CompoRACE <> "" And Me.CATEGORY <> "" Then DoCmd.OpenReport "rptResults", acViewPreview, , "[ID_RACE]=" & Me.CompoRACE & "and " & "[CATEGORY]=" & Me.CATEGORY DoCmd.OutputTo acOutputReport, "rptResults", _ acFormatPDF Else MsgBox "Ðáñáêáëþ åðéëÝîôå Áãþíá & Êáôçãïñßá" DoCmd.SetWarnings True End If End Sub" Μου ανοίγει το browse για αποθήκευση κανονικά και αν επιλέξω σημείο μου το αποθηκεύει. Αν όμως κάνω cancel τότε μου βγάζει το μήνυμα "runtime error 2501 the outputTo action was canceled". |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Σάκη δοκίμασε αυτό και δες αν σου κάνει. Κώδικας: Private Sub PDFcat_Click() On Error GoTo MyErrorHandler DoCmd.SetWarnings False If Me.CompoRACE <> "" And Me.CATEGORY <> "" Then DoCmd.OpenReport "rptResults", acViewPreview, , "[ID_RACE]=" & Me.CompoRACE & "and " & "[CATEGORY]=" & Me.CATEGORY DoCmd.OutputTo acOutputReport, "rptResults", _ acFormatPDF DoCmd.Close acReport, "rptResults" MyErrorHandler: If Err.Number = 2501 Then MsgBox "Ακύρωση αποθήκευσης" Resume Next Else DoCmd.SetWarnings True End If End If End Sub |
| |||
| |||
![]()
Τέλεια, μπράβο Νάσο.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 12:43 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 13:29.