Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτημα Διασταύρωσης
Καλημέρα σε όλα τα μέλη... Έχω ένα ερώτημα επιλογής που στα κριτήρια έχω βάλει την συνάρτηση " >=[Από] And <=[Έως]" (Εικόνα 1). Όταν το εκτελώ μου εμφανίζει διαδοχικά τις εικόνες (2) & (3) και το ερώτημα τρέχει μια χαρά. Προσπαθώ να το μετατρέψω σε ερώτημα διασταύρωσης, επιλέγω κανονικά τις επικεφαλίδες στηλών, γραμμών και το πεδίο τιμών και όταν το εκτελώ λαμβάνω το μήνυμα τις εικόνας (4). Όταν δε αφαιρέσω τα κριτήρια επιλογής το ερώτημα διασταύρωσης δουλεύει μια χαρά, αλλά εγώ χρειάζομαι να του ορίσω συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το πετύχω αυτό; Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. Κάθε βοήθεια αποδεκτή. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Στέλιο στα ερωτήματα διασταύρωσης οι παράμετροι πρέπει να ορίζονται ρητά. Ίσως λύσης το πρόβλημα, ακολουθώντας τα βήματα: 1) Άνοιξε το ερώτημα σε προβολή σχεδίασης. 2)Στην κορδέλα πάτησε το κουμπί Parameters. 3) Στη φόρμα που εμφανίζεται συμπλήρωσε τα ονόματα και τον τύπο των παραμέτρων. |
| |||
| |||
Καλησπερα Γιωργο και σ ευχαριστω που προθυμοποιηθηκες να με βοηθησεις... Ακουλουθησα τα βηματα που μου ειπες, βαζωντας ως παραμετρους συμφωνα με τη συνεμμενη εικονα. Οταν εκτέλεσα το ερωτημα, πραγματι μου ζητησε να βαλω την τιμη της παραμετρου >[Από] και <[Έως] Στα αποτελεσματα ομως μου εφερε ΟΛΕΣ τις εγγραφες και οχι για το διαστημα που του εχω καθορισει. Ευχαριστω. |
| |||
| |||
Στέλιο στα ονόματα των παραμέτρων δεν περιλαμβάνονται τα σύμβολα σύγκρισης (> και <). Πρέπει να τα αφαιρέσεις. Τα κριτήρια τα αφήνεις όπως τα είχες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 20-09-18 στις 15:07. Αιτία: προσθήκη "των παραμέτρων" |
| |||
| |||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!! Τοσο απλό αλλά πρέπει να το ξερεις. Χίλια Ευχαριστώ ΓΙΩΡΓΟ !!! |
| |||
| |||
Καλή συνέχεια και να είσαι καλά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο σε ερώτημα διασταύρωσης | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 27-01-11 09:46 |
[ Ερωτήματα ] Eρώτημα διασταύρωσης | manos77 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-08-10 23:21 |
Η ώρα είναι 07:56.