Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διάσπαση πεδίου σε δύο μέρη
Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πεδίο "Ονόματα Γονέων" δηλ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΓΑΠΗ η απερισκεψία μου είναι ότι εδώ που έχει φτάσει το αρχείο μου δεν μπορώ να σπάσω το πεδίο σε δύο δηλαδή "Ονομα Πατρός" και "Όνομα Μητρός" Υπάρχει κάποιο ερώτημα που να αναγνωρίζει την παύλα " - " και να μου δίνει τα δεδομένα πριν και μετά από αυτή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάρω |
| ||||
| ||||
Υπαρχουν πολλοι τροποι που μπορουμε να διαμορφωσουμε καποιο string. Χρησιμοποιησε αυτους τους ορους σε δυο νεες στηλες που θα δημιουργησεις στο ερωτημα σου: '============================================= OnomaPatros: Left([n1];InStr([n1];"-")-1) OnomaMitros: LTrim(Right([n1];Len([n1])-InStr([n1];"-"))) '============================================= ΟΠΟΥ n1 το πεδιο του Πινακα σου. Αυτο λειτουργει μονο με το "-" στο πεδιο σου. Καλη συνεχεια.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Τόλη, δουλεύει μια χαρά. Καληνύχτα, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Συσχετισμός πινάκων απο διάσπαση. | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-16 08:19 |
Συλλαβισμός πεδίου σε 4 μέρη | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 03-01-14 23:26 |
Διαχωρισμός ενός πεδίου σε τρία μέρη | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-11-13 14:12 |
[Συναρτήσεις] Διάσπαση κειμένου σε αλλα κελιά | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-04-13 19:52 |
[Συναρτήσεις] Διάσπαση περιεχομένου κελιού σε άλλα. | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-06-11 16:56 |
Η ώρα είναι 00:25.