Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτύπωση πολλών εγγραφών σε έκθεση.
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Έχω έναν πίνακα (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) με 5 πεδία (ΠΕΡΙΟΧΗ-ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ-ΟΔΟΣ-ΑΡΙΘΜΟΣ). Θέλω σε μία έκθεση να επιλέγονται 24 (ή και όσες χρειαστούν) εγγραφές και να ενημερώνεται η έκθεση. Έπειτα με μια εντολή (ΕΚΤΥΠΩΣΗ) να εκτυπώνεται η έκθεση σε Α4 (αυτοκόλλητα 3Χ8). Νομίζω ότι είναι κάτι απλό αλλά έχω αποσυντονιστεί λόγω μεγάλου φόρτου και έχω μπλοκάρει. Για όσους μένουν εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ. Για όσους έχουν φύγει, να βουτάνε τα πόδια στην θάλασσα και να περνάνε καλά. Ευχαριστώ και πάλι. Ααααα για Windows 7 Office 2003. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Φίλε Νιόνιο δες μια πολύ απλή πρόταση στο συνημμένο. |
| |||
| |||
Νάσο κατ'αρχάς καλό Φθινόπωρο. Άργησα να μπω (λόγω διακοπών) οπότε καθυστερημένα σου λέω σε ευχαριστώ. Νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω. Θα το δοκιμάσω. Με μία προσαρμογή πιστεύω ότι θα με εξυπηρετήσει. Και πάλι σε ευχαριστώ. Καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
Νάσο γειά σου και πάλι. Με το συνημμένο αρχείο που μου έστειλες βολεύτηκα προσωρινώς διότι με κάλυψε μέχρι τώρα στον όγκο δουλειάς που είχα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου κάνει επιλογή αυτών που θέλω να εκτυπώσω. Απλώς εκτυπώνω όλη την επιλεγμένη σελίδα. Κοίταξα σχολαστικά όλα τα στοιχεία αλλά δεν βρήκα κάποιο λάθος στην μεταφορά του δικού σου mdb (παρόλο που δουλεύει άψογα), στο δικό μου. Υπάρχει κάποιο λάθος ή σημείο που μπορείς να υποψιάζεσαι? Σε ευχαριστώ και πάλι.
|
| |||
| |||
Καλημέρα Διονύση. Καλό θα ήταν να ανεβάσεις ένα δείγμα της εφαρμογής σου. |
| |||
| |||
Ανέβασμα αρχείου.
Καλημέρα. Προσπάθησα παλιότερα να ανεβάσω αλλά λόγω όγκου δεν ανέβαινε. Πως μπορώ να το κάνω? Το αρχείο μου είναι 42,4 MB.
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Διονύση. Αν θυμάμαι καλά. Από το μενού Εργαλεία-> Εργαλεία βάσης ->Συμπίεση και επισκευή. Μ' αυτό τον τρόπο θα μειωθεί κατά πολύ ο όγκος της βάσης σου. Αλλά και πάλι δεν θα μπορείς να το ανεβάσεις. Κάνε ένα αντίγραφο της βάσης με ελάχιστα στοιχεία, συμπίεσέ τη σε μορφή zip και ανέβασέ τη. Άλλος τρόπος αν έχεις dropbox η onedrive ανέβασέ τη εκεί και δώσε link. |
| |||
| |||
Καλημέρα Νάσο. Ελπίζω να το έκανα σωστά. Σε ευχαριστώ. https://www.dropbox.com/s/3tg6plnxa5...-2018.zip?dl=0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νιόνιος : 11-12-18 στις 12:35. Αιτία: διόρθωση |
| |||
| |||
Καλησπέρα Διονύση. Στην έκθεση Σε προβολή σχεδίασης ->Προέλευση εγγραφών ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φιλτράρισμα με τη φόρτωση ->επίλεξε σε Ναι Φίλτρο βάλε ΕΠΙΛΟΓΗ=-1. Ή εναλλακτικά Προέλευση εγγραφών ...Λειτουργία δόμησης ερωτημάτων σε μορφή sql γράψε το παρακάτω: Κώδικας: SELECT ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.*, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΠΙΛΟΓΗ FROM ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WHERE (((ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΠΙΛΟΓΗ)=True)); Κατέβασε το αρχείο σου απο το dropbox Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 11-12-18 στις 19:47. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ Νάσο. Ελπίζω να τα καταφέρω. Εύχομαι καλές γιορτές.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτύπωση φωτογραφίας σε έκθεση | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-05-16 20:43 |
[VBA] Μεταφορά αναλυτικών εγγραφών πολλών φύλλων σε ένα συγκεντρωτικό | AIAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-16 19:32 |
Φίλτράρισμα εγγραφών Φόρμας Μέσω Πολλών ComboBox | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-08-12 19:43 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση πολλών αρχείων, πολλών επιλογών | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-06-12 13:34 |
Συγχώνευση πολλών εγγραφών σε μια εγγραφή | Γιωργος μπομπ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-03-11 22:55 |
Η ώρα είναι 10:52.