Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΕΣ
Παιδιά Καλησπέρα. Έχω μια βάση με δυο πινάκες ( ypal, KOLIMATA). Στον πρώτο καταχωρώ τους υπαλλήλους και τις μέρες εργασίας και στον δεύτερο καταχωρώ τον υπάλληλο και το ενδεχόμενο κόλλημα κάποιας ημέρας για εργασία. Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν πληκτρολογώ στον πρώτο πινάκα ένα όνομα και μια ημέρα εργασίας να ελέγχει από τον δεύτερο αν υπάρχει κόλλημα και να μου πετά ένα μήνυμα στην οθόνη. Βάζω και ένα μικρό δείγμα της βάσης. Επίσης έχω κάνει φόρμες καταχώρισης και για τους δυο πίνακες. Όσον αφορά το ερώτημα τη μήνυμα θέλω να μου βγάζει αφού ο υπάλληλος πχ δεν θέλει να δουλεύει όλες τις Κυριακές και εγώ τον βάλω στο πρόγραμμα να βγάλει πχ το μήνυμα ΄΄ προσοχή ο υπάλληλος δεν μπορεί να δουλέψει την μέρα αυτή Συγνώμη για το προφίλ, δεν πρόσεξα ότι δεν έγραψα το όνομα. Νίκος Π. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIC : 18-03-10 στις 22:13. Αιτία: Αλλαγή μορφής βάσης σε *.mdb |
| ||||
| ||||
Αγαπητέ Νίκο (συγχώρεσε με αν κάνω λάθος στο όνομα σου) καλωσόρισες! Επειδή η ερώτηση σου έχει να κάνει με Access, μετακίνησα το θέμα σου σ αυτήν την θεματική ενότητα. Επίσης το συνημμένο το μετέτρεψα σε *.mdb για να μπορούν να το ανοίξουν όλοι αυτοί που δεν διαθέτουν Access 2007. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Παράθεση:
Όμως ! Αφού εργάζεσαι σε επίπεδο όπου πληκτρολογείς τα δεδομένα σου στον πίνακα, προφανώς βλέπεις τον πίνακα (όπως τα φύλλα excel). Έτσι δεν καταλαβαίνω το μήνυμα που θες να εμφανίζεται στην οθόνη. ...Να δούμε το ζήτημα απο μια άλλη οπτική γωνία : Γράψε το θέμα που σε απασχολεί και να σε προτείνουμε λύσεις ! (π.χ. Είδα στους πίνακες να λες οτι την ΚΥΡΙΑΚΗ ο τάδε υπάλληλος έχει κώλυμα προς εργασία. Ποιά ΚΥΡΙΑΚΗ ; κάθε μήνας έχει τέσσερες Κυριακές...) Θα συμμετάσχω σε παραπέρα συζήτηση υπο τον όρο ότι θα διορθώσεις το προφίλ σου, καθότι η ηλικία των 52 μου ετών δεν με επιτρέπει να συζητώ με τον κύριο (-α) με όνομα "Αναμένεται". Με εκτίμηση / Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Ευρετήριο από δυο πίνακες | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-11-14 13:14 |
[ Πίνακες ] Σχέσεις σε πίνακες | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-10-14 22:15 |
Πίνακες τιμών | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-01-12 19:13 |
Μία φόρμα ...δύο πίνακες | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-08-11 21:48 |
Η ώρα είναι 08:33.