Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Sos!Πρόβλημα με Μsyscomplexcolumns!

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-05-18, 12:52
Όνομα: Βιβή
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Sos!Πρόβλημα με Μsyscomplexcolumns!

Καλησπέρα,

Η βάση μου δεν ανοίγει και βγαίνει το συνημμένο μήνυμα!Έχει να κάνει απ ότι καταλαβαίνω με τον πίνακα του συστήματος Μsyscomplexcolumns!Κάτι είναι κατεστραμμένο αλλά πως να διαγράψω τα περιεχόμενα του αν δεν ανοίγει καθόλου η βάση μου? Έκανα μια καινούρια με εισαγωγή όλων των δεδομένων απο την παλιά αλλά πάλι το ίδιο!Πως μπορώ να ανακτήσω τα δεδομένα?καμιά ιδέα??
Ευχαριστώ πολύ!!!
Συνημμένα Thumbnails
Sos!Πρόβλημα με Μsyscomplexcolumns!-32283675_10214675254887897_4503950358694854656_n-1-.jpg  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-18, 15:13
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

MSysComplexColumns είναι ένας κρυφός πίνακας του συστήματος της Access 2007. Αυτός διαχειρίζεται τα Multi-Valued Fields (MVF) -πεδία με πολλαπλές επιλογές και πεδία με συνημμένα. Το μήνυμα αυτό σου λέει ότι έχεις κάποιο θέμα με τη σύνδεση της Access με τους κρυφούς πίνακες του συστήματος οι οποίοι συνδέουν τα MVF που υπάρχουν στη βάση σου. Η λύση είναι πολύ σωστά η μεταφορά σε νέα βάση. Από τη στιγμή όμως που συνεχίζει το πρόβλημα να υφίσταται και μετά την μεταφορά σε νέα βάση θα πρέπει να βρεις όλα τα πεδία που έχουν πολλαπλές επιλογές ή συννημένα και να τα διαγράψεις από τους πίνακές σου πριν κάνεις πάλι συμπίεση της βάσης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-05-18, 08:50
Όνομα: Βιβή
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007

Προεπιλογή

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Η μεγάλη μου απορία είναι πως να διαγράψω οτιδήποτε απο τη στιγμή που δεν βλέπω τη βάση μου καθόλου. Δεν ανοίγουν οι πίνακες, δεν ανοίγει τίποτα :(
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 02-12-13 14:14

Η ώρα είναι 08:07.