Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Login form
Καλησπέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακάτω προβληματάκι μου Δημιούργησα μία Login Form (ή μάλλον στην προσπάθεια είμαι) αλλά κάτι δεν πάει καλά 1) Ενώ αν δεν βάλω σωστό χρήστη μου το δηλώνει και δεν προχωράει 2) Ενώ αν δεν βάλω σωστό κωδικό μου το δηλώνει και δεν προχωράει Αν βάλω σωστό χρήστη και αφήσω κενό το password προχωράει σαν να έχει βρει σωστό κωδικό Καμιά ιδέα ? Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την όποια βοήθεια Χρήστης : Lampros Κωδικός : 1234 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lampros : 06-05-18 στις 22:43. |
| |||
| |||
Τελικά μάλλον δεν υπάρχει απάντηση στο πρόβλημά μου οπότε ας κλειδώσει |
| |||
| |||
Καλημέρα Μετά τη γραμμή: Dim rs As Recordset Πρόσθεσε τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: If Nz(Me.txtLoginID, "") = "" Then MsgBox "Συμπληρώστε το Χρήστη " Me.txtLoginID.SetFocus Exit Sub End If If Nz(Me.txtPassword, "") = "" Then MsgBox "Συμπληρώστε τον Κωδικό " Me.txtPassword.SetFocus Exit Sub End If |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Επιτέλους δούλεψε |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Split form | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-04-16 21:19 |
Admin Login Form | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-12-15 12:08 |
[ Φόρμες ] Login σε φορμα | konskeme | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-13 22:22 |
Tabbed form | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 23-04-12 08:59 |
[ Ασφάλεια] Κωδικοί σε φόρμα Login | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-02-12 09:48 |
Η ώρα είναι 08:21.