Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Προβολή σχεδίασης με συνδυασμό κουμπιών
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα Θέλω την βοήθειά σας γιατί στην υπηρεσία μου πάμε βήματα πίσω και εγκαταστήσαμε το XP με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνει με δεξί κλίκ του ποντικιού μου Προβολή Σχεδίασης και θέλω την βοήθειά σας, πως σε Έκθεση να κάνω Προβολή σχεδίασης με συνδυασμό κουμπιών |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο δεν έχω Office XP για να κάνω δοκιμές. Προτείνω, όμως, να δοκιμάσεις το εξής: 1) Στο παράθυρο πλοήγησης κάνε κλικ στην έκθεση για να την επιλέξεις. Στη συνέχεια πάτησε Ctrl + Enter (κανονικά η έκθεση θα ανοίξει σε προβολή σχεδίασης). 2) Αν, ενώ είναι ανοιχτή η έκθεση σε οποιαδήποτε προβολή, πατάς Ctrl + . (Ctrl + τελεία) θα εναλλάσσονται οι προβολές της. Τα παραπάνω μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε φόρμες, πίνακες και ερωτήματα. |
| |||
| |||
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα και ιδιαίτερους χαιρετισμούς στον Γιώργο που με τον χρόνο του με βοηθάει τόσο πολύ. Γιώργο όταν λες Παράθεση:
Πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι είναι πρόγραμμα από προγραμματιστή (επαγγελματία) και εγώ όταν θέλω να τυπώσω την έκθεση και θέλω να κάνω αλλαγές να μπορώ να την ανοίξω. Πριν που είχα τα Office 13 έκανα δεξί κλικ με το ποντίκι και επέλεγα την ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ. Τώρα δεν λειτουργεί καθόλου το δεξί κλικ και αναγκάζομαι να κάνω αντιγραφή, επικόλληση, εκτύπωση κλπ με συνδυασμούς πλήκτρων. Το Ctrl + enter δεν δούλεψε. Αν έχεις καμία άλλη ιδέα περιμένω να την ακούσω. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
| |||
| |||
Όταν ανοίγεις τη ΒΔ, αριστερά, βλέπεις τα διάφορα αντικείμενα (πίνακες, ερωτήματα, φόρμες, εκθέσεις) της ΒΔ. Αυτό είναι το παράθυρο πλοήγησης. Διάβασε προσεκτικά αυτά που γράφω και εφάρμοσέ τα. |
| |||
| |||
Φίλε Γιώργο και φυσικά φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Γιώργο όπως σου είπα το πρόγραμμα είναι από επαγγελματία προγραμματιστή και δεν μπορώ να βλέπω τα διάφορα αντικείμενα όπως μου λες απλά επιλέγουμε αυτό που θέλουμε και τα τυπώνουμε εκεί στην εκτύπωση θέλω να τα διαμορφώνω ανάλογα. Όπως θα δεις και στο συνημμένο δεν υπάρχουν αντικείμενα. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου |
| |||
| |||
Χρήστο, από αυτά που γράφεις στο αρχικό μήνυμά σου, σχημάτισα την εντύπωση ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε, όταν στην υπηρεσία σου άρχισες να χρησιμοποιείς την παλιά έκδοση της Access XP. Τώρα φαίνεται ότι το πρόβλημά σου οφείλεται στις περιορισμένες δυνατότητες, για αλλαγές, που έδωσε στους χρήστες ο δημιουργός του προγράμματος. Αν η έκθεση ανοίγει σε κάποια προβολή (πχ Προβολή εκτύπωσης) πάτησε Ctrl + . για να αλλάξεις προβολή. Διαφορετικά ίσως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με τον προγραμματιστή. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Προβολή εικόνων σε φόρμα | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-02-18 09:13 |
[ Φόρμες ] προβολή πολλαπλών δεδομένων | iJohnnyCash | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-12-14 13:59 |
Προβολή access σαν εφαρμογή | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-04-14 13:08 |
[Excel07] Εισαγωγή κουμπιών για συνδεση φύλλων εργασίας | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-03-13 14:49 |
Η ώρα είναι 07:44.