Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Cancel Event
Φίλοι μου γειά σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με το Timer σε μια φόρμα. Πιο συγκεκριμένα: Σε μια φόρμα έχω καθορίσει στo Timer Event να εκτελείται ένας κώδικας. Εχω καθορίσει το Timer Interval στο 400 διότι αυτό με βολεύει. Ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι εφόσον ολοκληθωθεί ένας χρονικός κύκλος εκτέλεσης του κώδικα, τότε θα ήθελα να σταματά και να μην εκτελεόται ξανά.. Οπότε δοκίμασα διάφορα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εχω γράψει τον πιο κάτω κώδικα και θα ήθελα την βοήθεια σας έτσι ώστε να μπορέσω να φτάσω στο ζητούμενο: Private Sub Form_Timer() Static intCount As Integer intCount = intCount + 10 Me.ProgressBar.Value = intCount If intCount = 20 Then Me.txtProgress = "Loading 20%" Else If intCount = 30 Then Me.txtProgress = "Loading 30%" Else If intCount = 40 Then Me.txtProgress = "Loading 40%" Else If intCount = 50 Then Me.txtProgress = "Loading 50%" Else If intCount = 60 Then Me.txtProgress = "Loading 60%" Else If intCount = 70 Then Me.txtProgress = "Loading 70%" Else If intCount = 80 Then Me.txtProgress = "Loading 80%" Else If intCount = 90 Then Me.txtProgress = "Loading 90%" Else If intCount = 100 Then Me.txtProgress = "Loading 100%" Else If intCount = 105 Then Me.txtProgress = "Finished 100%" Else If intCount = 110 Then Me.txtProgress = "Finished 100%" DoCmd.CancelEvent ' Δοκίμασα αυτή την εντολή αλλά μάταια.. End If End If End If End If End If End If End If End If End If End If End If End Sub |
| |||
| |||
Φυσικά και δοκίμασες αλλά μάταια γιατί ο κώδικας εκτελείται ΚΑΘΕ 0.4 Δευτερόλεπτα εφόσον τον έχεις γράψει στο Timer της φόρμας σου.
|
| |||
| |||
Γειά σου Χρίστο, αν και δεν κατάλαβα πως αλιώς θα το έκανες εσύ φίλε μου, θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας? Και ξέχασα να αναφέρω πως την λύση την προσέφερε ο φίλος George Vrachnakis αλλάζωντας απλά μια εντολη την Me.TimerInterval=0 στο τελος του κώδικα Else If intCount = 110 Then Me.txtProgress = "Finished 100%" Me.TimerInterval=0 Σε κάθε περίτωση σε ευχαριστώ πολύ..!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
event BeforeUpdate | ras64 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-03-14 21:19 |
Cancel Record | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-02-12 17:54 |
Η ώρα είναι 09:04.