Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Έλεγχος textbox και εμφάνιση μηνύματος
Καλησπέρα! Νομίζω ότι η απορία μου είναι απλή: Θέλω ενώ είμαι σε μία φόρμα και ανοίγεται μία άλλη με την εντολή docmd.openform κτλ να ελέγχεται ένα textbox για να ξέρω αν έχει τιμή ή αν είναι κενό και σε περίπτωση που είναι κενό να εκτελεί μία λειτουργία που θα του βάζω διαφορετικά θα βγάζει μήνυμα ότι ειναι γεμάτο. Χρησιμοποιώ αυτό: If Forms!my_form.text_box is not Null Then Beep strMsg = "Το κελί είναι γεμάτο" Else Η ενέργεια που θα του βάλω να γίνεται End If αλλά βγάζει λάθος. Καμιά πρόταση? Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Δοκϊμασε κάτι σαν αυτό : If not isnull(Forms!my_form.text_box) Then Φιλικά / Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Δουλεύει μια χαρά! Σε ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση μηνύματος σε εντοπισμό ίδιων εγγραφών (σε φόρμα με διάταξη πίνακα) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-16 22:20 |
Έλεγχος και αποτροπή διπλότυπης εγγραφής και εμφάνιση φόρμας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-15 16:02 |
[Συναρτήσεις] Έλεγχος δεδομένων και εμφάνιση αποτελέσματος | nyxtovios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-03-14 18:50 |
[ Φόρμες ] Έλεγχος σε αν ένα πεδιο μηδενικό τότε εμφάνιση μηνύματος. | theo_dora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-09-13 17:41 |
[Γενικά] Εμφάνιση Μηνύματος"Προειδοποίηση Απορρήτου" | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-08-12 09:28 |
Η ώρα είναι 08:17.