Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαχείριση συνδεδεμένων πινάκων
Έχω δύο συνδεδεμένα αρχεία Access, Frond End και Βαck Εnd με συνδεδεμένους Πίνακες. Όταν πηγαίνω στην Επιλογή Διαχείριση συνδεδεμένων πινάκων, μου εμφανίζει τους ήδη συνδεδεμένους πίνακες για να τους ενημερώσω. Δε μου δίνει επιλογή να προσθέσω έναν ακόμη πίνακα από τους υπάρχοντες μη συνδεδεμένους! Πώς θα το κάνω; Θέλω να τους έχω συνδεδεμένους όλους. Επίσης, υπάρχει τρόπος να διατηρούνται οι συνδέσεις όταν ο φάκελος που περιέχει τις δύο Access αλλάζει θέση στο Computer ή σε άλλο Computer; Ευχαριστώ, έχω ξεχάσει πώς είχα κάνει τις συνδέσεις |
| |||
| |||
Κώστα καλησπέρα. Ρίξε μιά ματιά στην παρακάτω σελίδα και ιδιαίτερα στην απάντηση #9 του Γιώργου Καπετανόπουλου. |
| |||
| |||
Με συγχωρείς nasos23, δεν κατάλαβα πώς θα βρω τη σελίδα που με παραπέμπεις.
|
| |||
| |||
Συγνώμη δεν το πρόσεξα. http://www.ms-office.gr/forum/access...i-pinakon.html Γιά τη σύνδεση των πινάκων Εξωτερικά δεδομένα -> εισαγωγή βάσης δεδομένων access-> αναζήτηση. Αφού επιλέξουμε τη βάση->Σύνδεση με το αρχείο προέλαυσης δεδομένων μέσω δημιουρίας ενός συνδεδεμένου πίνακα->επιλέγουμε τον πίνακα και πατάμε οκ. Σέ ένα module αντιγράφουμε τον κώδικα του Γιώργου και τον σώζουμε. Δημιουργούμε μία μακροεντολή AutoExec -> Εκτέλεση κώδικα. όνομα συνάρτησης UpdateLinks(). Σώζουμε σαν AutoExec Καλή συνέχεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 02-12-17 στις 19:19. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαχειριση εστιατοριου | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-06-16 12:52 |
[Συναρτήσεις] ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΉ ΟΝΟΜΑΤΩΝ | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-01-16 12:40 |
[Γενικά] Διαχείριση πλήκτρου Tab | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 20-05-12 09:59 |
Διαχείριση συνδέσεων πινάκων στην Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 26-11-11 10:17 |
Διαχείριση βαθμολογία | christos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 19-04-11 21:19 |
Η ώρα είναι 07:35.