Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Οταν μέσα από φόρμα η οποία καταχωρεί στοιχεία σε πίνακα επιλέγουμε πχ πελάτες πως μπορει να εφαρμοσθεί το ΝΑΙ/ΟΧΙ ώστε να μην επιλέγονται η μή ενεργοί;
|
| |||
| |||
![]()
Χαιρετίζω. Νομίζω ότι το ερώτημα σου είναι τόσο γενικό που φθάνει στα όρια της ασάφειας. φτιάξε ένα παράδειγμα και ανέβασέ το για να καταλάβουμε τι θέλεις να κάνεις. Φιλικά Παναγιώτης |
| |||
| |||
![]()
Πόσο δίκιο έχεις.Πολλές φορές νομίζουμε ότι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας πρέπει να το αντλούνε οι άλλοι χωρίς να το εξηγήσουμε επαρκώς. Στο σύνθετο πλαίσιο στη φόρμα pelates θέλω να φάινονται μόνο οι ενεργοί πελάτες.Δεν θέλω να συνδέσω την φόρμα με ερώτημα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 01-12-17 στις 18:34. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Σάκη η δική μου πρόταση με τη φόρτωση της φόρμας. Κώδικας: Private Sub Form_Load() If Not IsNull(Me.ΕΝΕΡΓΟΣ) Then Me.FilterOn = True End If End Sub Κώδικας: Private Sub Form_AfterUpdate() If Not IsNull(Me.ΕΝΕΡΓΟΣ) Then Me.FilterOn = True End If Me.Refresh End Sub Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 02-12-17 στις 06:37. |
| |||
| |||
![]()
Νάσο δεν δουλεύει.Εμφανίζει τον μη ενεργό εργαζόμενο στο σύνθετο πλαίσιο. Το ζητούμενο είναι να μην εμφανίζεται στο σύνθετο πλαίσιο ο ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΣ πελάτης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 04-12-17 στις 08:16. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Σάκη Δες το συνημμένο σε μένα δουλεύει. |
| |||
| |||
![]()
Έχεις δίκιο, ευχαριστώ.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λειτουργία Δόμησης Ερωτημάτων | thanosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-01-17 12:00 |
Λειτουργία Παραστατικών | tspi | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-10-14 21:47 |
Λειτουργία πλαίσιο κειμένου για μεταφορά | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-10-14 14:13 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
[Γενικά] Λειτουργία Εxcel σε δίκτυο | mike04 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-02-10 18:25 |
Η ώρα είναι 00:08.