Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργια βάσης δεδομένων
Καλησπέρα σε όλους ! Θα ηθελα σας παρακαλώ την πολύτιμη βοήθεια σας, στην access ειμαι αρχάριος και θα ηθελα να δημιουργήσω μια βάση δεδομένων όπου Θα καταγράψω τους πελάτες μου ( να πούμε περίπου 100 άτομα ) , στο καταςτημα μου εχω 25 αγαθά , ο κάθε ένας απο αυτούς μπορεί να αγοράσει απο ενα έως και όλα τα αγαθά μου , πως μπορω να δημιουργήσω αυτή την βάση δεδομένων ούτως ώστε να περνώ απάντησεις στα εξής ερωτήματα : 1) ποιος πελάτης πήρε το α,β,γ κ.ο.κ. προϊόν 2) πόσες φορές το πήρε 3) να ειμαι σε θέση να κανω αναζήτησή με βάση το προϊόν δηλαδή το προϊόν α ποιοι το αγόρασαν , και τα αποτελέσματα να τα εξάγω σε excell? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα και καλώς μας ήλθες... Ξεκίνα και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε, αλλά όχι να φτιάξουμε κάτι που είναι δική σου δουλειά. περιμένουμε να σε διαβάσουμε / Νίκος |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , και σέβομαι απόλυτα αυτό που λες αλλά δεν εχω ιδέα πως να ξεκινήσω , π.χ. Θα ηθελα να με βοηθήσεις αν μπορείς λέγοντας μου : ( ονομάζομαι Θοδωρης ) φίλε μου Θοδωρη, θα πρεπει να φτιάξεις έναν πίνακα για τους πελάτες σου , άλλον ενα πίνακα για τα προϊόντα σου , υποθετικά αν αν η σκέψη μου ειναι σωστή πως συνδέω μαζί αυτές τις πληροφοριες ; Και πως βγάζω αποτελέσματα ; Η ειδικότητα μου ειναι το 3D σχεδιο autocad και πολύ καλός στα word excell όπου αν κάποιος μου ζητούσε βοήθεια θα του έλεγα βημα βημα τι πρεπει να κανει και χωρις εγώ να πρεπει να βγάλω το φίδι απο την τρύπα , στην περίπτωση μου ειναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με την access και δεν γνωριζω τα βήματα που πρεπει να γίνουν ,μια ραχοκοκαλιά χρειάζομαι και θα σας το παρουσιάσω !. Και πάλι σε ευχαριστώ αφάνταστα για την απάντηση σου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodorgetz : 25-11-17 στις 20:32. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Θα πρότεινα, πριν από τη σχεδίαση της ΒΔ, να μελετήσεις το παρακάτω θέμα: https://support.office.com/el-gr/art...4-bd4f9c9ca1f5 |
| |||
| |||
Πολύ Βοηθητικό , σε ευχαριστώ!!
|
| |||
| |||
Να είσαι καλά, καλή συνέχεια!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργια βασης απο excel | skomat | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-03-17 10:20 |
Δημιουργία βάσης δεδομένων φροντιστηρίου | ΧρύσαΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 30-06-16 15:51 |
Δημιουργία βάσης για βιβλιοπωλείο | k_base | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-03-14 19:59 |
Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-02-12 10:13 |
Κλείδωμα Βάσης δεδομένων | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 08-08-10 15:42 |
Η ώρα είναι 06:23.