Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΔΙΟ
Καλημέρα, έστω ότι σε μία φόρμα έχω ένα πεδίο "ΠΕΡΙΟΔΟΣ" όπου τιμές ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ κλπ και ένα πεδίο ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Πως μπορώ επιλέγοντας την ΠΕΡΙΟΔΟ πχ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ αυτόματα στο πεδίο ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να έρχεται αποτέλεσμα 31/1/2017; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 06-11-17 στις 11:12. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Σάκη Στο επισυναπτόμενο υπάρχουν δύο επιλογές Φόρμα1 για το τρέχον έτος και Φόρμα2 με επιλογή έτους απο λίστα H Συνάρτηση που χρησιμοποιείται είναι η εξής: LastDayInMonth=DateSerial(Year(dtmDate); Month(dtmDate) + 1; 0) με τις ανάλογες προσαρμογές |
| |||
| |||
Γειά σου Νάσο. Αυτό ακριβώς είναι που ήθελα(Φόρμα 2). Έχω ένα θεματάκι όμως. Εγω έχω πίνακα που παίρνει το έτος και την περίοδο από εκεί. Βάζοντας τον τύπο στην δική μου εφαρμογή μου βγάζει για το ετος 2017 και περίοδο Ιανουάριο 31/1/2006. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 07-11-17 στις 13:23. |
| |||
| |||
Παίρνει το ID.Σε ένα πίνακα έχω ID_ETOS και ΕΤΟΣ.
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Σάκη Δες το συνημμένο Φόρμα 3 άντληση δεδομένων απο πίνακες. |
| |||
| |||
Ανεβάζω δείγμα.Κάπου κάνω λάθος.
|
| |||
| |||
Στο αδέσμευτο πεδίο ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ αντί του =IIf([ΠΕΡΙΟΔΟΣ]="" Or [ID_ETOS]="";" ";DateSerial([ID_ETOS];[ΠΕΡΙΟΔΟΣ]+1;0)) βάλε =IIf([ΠΕΡΙΟΔΟΣ]="" Or [ID_ETOS]="";" ";DateSerial([ID_ETOS].[column](1);[ΠΕΡΙΟΔΟΣ]+1;0)) |
| |||
| |||
Ok, αυτό ήταν.Αντε να λύσω τώρα το θέμα της περιόδου των Δ.Πάσχα κλπ.....
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] αλλαγή χρώματος σε πεδίο ημερομηνίας | kostaspa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-04-17 09:00 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη εισαγωγή προκαθορισμένης ημερομηνίας | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-16 21:31 |
[Excel07] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-13 13:38 |
[Γενικά] Εισαγωγή ημερομηνίας | dsakellaris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-02-12 07:59 |
[Excel07] Εισαγωγή ημερομηνίας | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-05-11 23:53 |
Η ώρα είναι 07:06.