Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κριτήρια σε ερώτημα σε διαφορετικές εγγραφές??
Καλησπέρα, Εχω μια ερώτηση να κάνω προς το forum. Εχω μια βάση δεδομένων και θέλω να επιλέγω μέσω μιας φόρμας "ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗ" τον αυτοκινητιστή και τον Α/Α κατάστασης και να μου εμφανίζει στην έκθεση τα στοιχεία του αυτοκινητιστή και την εγγραφή της κατάστασης. Αλλα αυτό δεν γίνεται γιατί τα στοιχεία των αυτοκινητιστών είναι στην ίδια βάση αλλά σε διαφορετική θέση από την εγγραφή της κατάστασης. π.χ. 'Ολες οι εγγραφές είναι στον πίνακα ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ οι αυτοκινητιστές υπάρχουν στην 2 και 3 εγγραφή και όταν επιλέγω αυτοκινητιστή και Α/Α κατάστασης 4 δεν μου βγάζει τα στοιχεία του αυτοκινητιστή. Επισυνάπτω σε zip το παράδειγμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα Ανέστη, όταν επιλέγεις έναν [Α/Α] στη φόρμα ουσιαστικά επιλέγεις τα στοιχεία μιας γραμμής του πίνακα [ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ]. Στη γραμμή με [Α/Α]=4 του παραπάνω πίνακα δεν υπάρχουν στοιχεία για τον [ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗ], οπότε σωστά η έκθεση είναι κενή. Το πρόβλημα οφείλεται στη μη σωστή σχεδίαση της ΒΔ και κυρίως στη μη δημιουργία ξεχωριστού πίνακα για τους [ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ] Θα σου πρότεινα, αφού μελετήσεις το παρακάτω άρθρο, να επανασχεδιάσεις τη ΒΔ. https://support.office.com/el-gr/art...4-bd4f9c9ca1f5 |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ Γιώργο, διάβασα αυτό που μου έστειλες και το έφτιαξα τελικά
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα με κριτήρια εγγραφές άλλου πίνακα | kasampas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-16 10:58 |
[ Ερωτήματα ] Κριτήρια σε ερώτημα προσάρτησης | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-12-15 15:54 |
Κριτήρια σε ερώτημα. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-03-15 19:33 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα προσάρτησης-διπλότυπες εγγραφές | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-15 15:42 |
Διπλές εγγραφές σε Ερώτημα και Έκθεση | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 20-08-12 23:16 |
Η ώρα είναι 06:27.