Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΗΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής για μία εφαρμογή που φτιάχνω σχετικά με την μισθολογική κλίμακα υπάλληλων . Κάθε υπάλληλος ανά δύο χρόνια αλλάζει μισθολογική κλίμακα από την ημερομηνία πρόσληψης. Θέλω το εξής. Σε ένα ερώτημα πως θα γίνει να υπολογίζει την ημερομηνία λήξης του κλιμακίου. πχ. Κλιμάκιο / ημερομηνία έναρξης / ημερομηνία λήξης 8 / 1/1/2005 / 1/1/2007 Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αγαπητέ μου, ειμαι εκπαιδευτικός και εργάστηκα πάνω στο θέμα των ΜΚ, υποχρεωτικών ωραρίων, βαθμών, δελτίο κίνησης,... έφτιαξα μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή που 'τρέχει΄ πλεον στο σχολείο μου. Ήταν μια σημαντική εφαρμογή που ευχαριστήθηκα. Το ίδιο εύχομαι και σε σένα ! Σχετικά με το θέμα που αναφέρεις -αν εργάζεσαι με VBA-δούλεψε με την συνάρτηση DateAdd(interval, number, date) Διαφορετικά δες σχετικές παρουσιάσεις - οδηγίες που έδωσε ο Τόλης σε πολλά παιδιά τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με δράσεις επάνω σε ερώτημα... Φιλικά / Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 03-03-10 στις 22:07. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Υπολογισμός ημερομηνίας | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-07-21 19:35 |
[Excel07] Υπολογισμός μελλοντικής ημερομηνίας | keskeridis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-05-15 12:37 |
Υπολογισμός πραγματικής ημερομηνίας επιστροφής αδείας. | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-15 19:21 |
Υπολογισμός ημερομηνίας Ορθόδοξου Πάσχα με δεδομένο το έτος | Tasos | Access - Tips & Tricks | 0 | 05-05-13 18:57 |
αυτόματος υπολογισμός ημερομηνίας σε πίνακα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-06-11 22:44 |
Η ώρα είναι 08:48.