Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σφάλμα σε ActiveX για PDF
Φίλοι μου γειά σας, Σε μια φορμα προσπάθησα να εισάγω ένα ActiveX το οποίο θα μου παρουσιάζει στην φόρμα ένα αρχείο PDF. Κατα την διαδικασια εγκατάστασης του και όταν προσπάθησα να γραψω τον κώδικα που αναφέρεται σε αυτό λαμβάνω το συνημμένο μήνυμα το οποίο λέει ότι δεν Register στον υπολογιστή μου. Δεν γνωρίζω πως και με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω register, μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις? Σας ευχαριστώ |
| |||
| |||
Γεια σου Γιώργο, Τι έκδοση (64 ή 32bit) windows και office είναι? Καλό θα ήταν να ανεβάσεις ένα δείγμα να δούμε. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Γειά σου Γιώργο, Είναι office 2016 32bit και επισυναπτω και ένα δειγμα του προβλήματος φιλε μου. Ευχαριστω για το ενδιαφέρον |
| |||
| |||
Τι έκδοση (64 ή 32bit) windows?
|
| |||
| |||
32bit Γιώργο
|
| |||
| |||
Γεια σου Γιώργο, Μετά από διάφορες δοκιμές κατέληξα στο εξής: Για να χρησιμοποιήσεις το activex του acrobat pdf θα πρέπει να έχεις την έκδοση professional. Με την professional έκδοση λειτουργεί κανονικά. Πέρα από αυτό γιατί δεν χρησιμοποιείς το control του web browser για να εμφανίσεις το pdf αρχείο σου. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Γιώργο ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου. Ετσι θα κάνω τελικά, θα χρησιμοποιήσω το WebBrowser control και μάλλον θα είναι εντάξει. Νάσαι καλά φίλε μου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σφάλμα δέσμης ενεργειών | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-04-17 17:28 |
Σφάλμα σε κώδικα | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-01-16 02:02 |
[ Φόρμες ] Σφάλμα σε κώδικα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-13 21:52 |
[ Φόρμες ] Σφάλμα: Table 'TempMSysAccessObjects' already exists | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-04-10 10:25 |
σφάλμα στη συννένωση κριτηρίων | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-03-10 22:14 |
Η ώρα είναι 20:07.