Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ - ενεργος ή οχι πελατης)
Καλημέρα Μετά από το θέμα μου με τίτλος ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ, το όποιο ήταν όντως ένα πάρα πολύ δύσκολο θέμα και για κάποιους λόγους δεν βρήκαμε άκρη. Θέλω βοήθεια σε κάτι απλό (θέλω να πιστεύω) Ανεβάζω και την βάση (παράδειγμα) Λοιπόν όταν στην φόρμα παταω το κουμπί για προβολή της έκθεσης θέλω να μου εμφανίζει στην έκθεση μόνο τις εγγραφές μου έχω κάνει ‘Ενεργός’ «τσεκ» Ευχαριστώ Βαγγελης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα ... Βαγγέλη δες το επισυναπτόμενο αρχείο... Φιλικά / Νίκος |
| ||||
| ||||
Εχω κανει τις απαραιτητες αλλαγες... Φιλε Βαγγελη μια συμβουλη σου δινω να προσπαθησεις περισσοτερο στο μελλον.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Ευχαριστω πολυ ειχα κολλησει στην λεπτομερια Ενεργος= -1 !! Φιλε Τολι Για ποιον λογο μου το λες αυτο? Φιλικα Βαγγελης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Βοήθεια με πελατολόγιο. | Νίκοος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-04-14 17:11 |
Έκθεση για εμφάνιση οφειλών σε πελατολόγιο | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-04-12 12:41 |
Πελατολόγιο | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-04-11 12:50 |
Βάση για πελατολογιο Κομμωτηρίου | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-01-11 20:50 |
Η ώρα είναι 07:25.