Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σφάλμα δέσμης ενεργειών
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum. Γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορώ να αποφύγω το μήνυμα σφάλμα δέσμης ενεργειών από την βάση που έχω ανεβάσει; |
| |||
| |||
Γειά σου Αλέξανδρε, Το πρόβλημα που έχεις σχετίζεται με το Internet Explorer και πιο συγκεκριμένα με κάποιο προτόκολλο που βρίσκεται στις ρυθμίσεις. Δοκίμασε λοιπόν και άνοιξε τον Internet Explorer ακολούθησε πρώτα τις οδηγίες την φώτο Pict1 και μετά του Error Pict. Ευχομαι να λυθεί το πρόβλημα |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, το ξέρω αυτό το είχα κάνει αλλά μου αφήνει εκτεθειμένο τον υπολογιστή.Δεν ξέρω αν με κώδικα κάποιος φίλος το έχει λύσει και το αποφεύγει. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Αλέξανδρε, Στο Private Sub Form_Load() της φόρμας πρόσθεσε πρώτη την εντολή Me.WebBrowser1.Object.Silent = True |
| |||
| |||
Γιώργο καλημέρα, ευχαριστώ πολύ τελικά με μια γραμμή κώδικα λύθηκε το πρόβλημα.. |
| |||
| |||
Αλέξανδρε γειά σου, Προτείνωντας τα οσα σου πρότεινα είχα πιστέψει ότι ήδη είχες δοκιμάσει την εντολή Me.WebBrowser1.Object.Silent = True (ξέρωντας ότι είσαι αρκετά έμπειρος σε access).. Μακάρι να έχει επιλυθεί πρόβλημα. Νάσαι καλά φίλε μου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σφάλμα σε κώδικα | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-01-16 02:02 |
[ Φόρμες ] Σφάλμα σε κώδικα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-12-13 21:52 |
Φόρμες πολλαπλών ενεργειών | Zoe Forte | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-05-12 00:10 |
[ Φόρμες ] Σφάλμα: Table 'TempMSysAccessObjects' already exists | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-04-10 10:25 |
σφάλμα στη συννένωση κριτηρίων | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-03-10 22:14 |
Η ώρα είναι 07:00.