Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σ' όλους, Για άλλη μία φορά θα χρειαστώ βοήθεια από τα μέλη του φόρουμ. Με τον κώδικα που παραθέτω κάνω εξαγωγή συγκεκριμένης έκθεσης σε μορφή pdf σε καθορισμένη θέση , με προκαθορισμένο όνομα και δουλεύει άψογα. Το πρόβλημά μου είναι πως θέλω πριν την δημιουργία του pdf να έχω την δυνατότητα να επιλέξω σε ποιον φάκελο θα το αποθηκεύσω - κάτι σαν το SaveAs όπου η αποθήκευση γίνεται σε φάκελο της επιλογής μας. Ο κώδικας : Private Sub Εντολή482_Click() DoCmd.OutputTo acOutputReport, "RptΔελτία παραγγελίας", acFormatPDF, "C:\Users\Timos\Εγγραφα PDF\" & "ΔΠ." & _ CStr(ΚωδΔελτίουπαραγγελίας) & "_κ.κ.." & CStr(Κείμενο218) & "_" & Format((Κείμενο194), "yyyymmdd") & ".pdf", True End Sub Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τίμος |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Τίμο, δοκίμασε τον κώδικα: Κώδικας: Public Function PicFolder() As String Dim blnSelect As Boolean Dim fld As Object Set fld = Application.FileDialog(4) fld.AllowMultiSelect = False blnSelect = fld.Show If blnSelect Then PicFolder = fld.SelectedItems(1) End If End Function Private Sub Εντολή482_Click() Dim strFolder As String strFolder = PicFolder If strFolder <> "" Then DoCmd.OutputTo acOutputReport, "RptΔελτία παραγγελίας", acFormatPDF, strFolder & "\ΔΠ." & _ CStr(ΚωδΔελτίουπαραγγελίας) & "_κ.κ.." & CStr(Κείμενο218) & "_" & Format((Κείμενο194), "yyyymmdd") & ".pdf", True Else MsgBox "Δεν επιλέξατε φάκελο" End If End Sub |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, Άψογος Γιώργο, δουλεύει τέλεια. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά , όπως και για την άμεση ανταπόκριση. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μορφή πεδίου | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-05-16 17:58 |
[ Εκθέσεις ] Εξαγωγή αρχείου σε μορφή pdf με προειδοποίηση ύπαρξης με ίδιου όνομα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-12-15 09:44 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση Υλικών ανα Θέση | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-12-15 17:30 |
Εξαγωγή αρχείου σε .asc | Nasia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-06-14 00:16 |
Εξαγωγή πινάκα σε αρχείο asci με συγκεκριμένη μορφή | Nasia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-04-14 01:13 |
Η ώρα είναι 23:32.