Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Βοήθεια σε δημιουργία σχέσεων & σε φορμα πολλαπλών εγγραφών

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-03-17, 20:43
Όνομα: Λία
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Βοήθεια σε δημιουργία σχέσεων & σε φορμα πολλαπλών εγγραφών

Καλησπέρα
Είχα χρόνια να ασχοληθώ με την Access και προφανώς έχω ξεχάσει πολλά γιατί έχω κολλήσει.
Προσπαθώ να φτιάξω μία φόρμα για ένα πλυντήριο αυτοκινήτων ως εξής :
Πίνακας 1. (Στοιχεία πελάτη) Ονομα Επωνυμο κ.λ.π
Πίνακας 2. (Παροχές) Ημερομηνία, στοιχεία οχήματος, είδος παροχής.

Θέλω σε κάθε πελάτη να υπάρχει ή να ανοίγει η δευτερεύουσα φόρμα όπου θα μπορώ να κάνω πολλαπλές εγγραφές.
Προς το παρόν μετά απο πολλές δομικές έχω φτιάξει τους δύο πίνακες και έχω δημιουργήσει σχέση Αναγνωριστικό με Αναγνωριστικό.
Ανοίγω το πίνακα ένα περνάω στοιχεία πελάτη και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία υπαρχει και ο Πίνακας 2 μαζί και περνάω και εκεί στοιχεια παροχής, πατάω αποθήκευση και κλείνω τον πίνακα. Όταν ανοίγω ξανά Πίνακα 1 τα στοιχεία παροχών δεν υπάρχουν ως υποστοιχεία στον πελάτη, αλλά έχουν αποθηκευθεί μόνο στον Πίνακα 2.

Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσες προσπάθειες, πού κάνω λάθος (Τι χαζομαρα κάνω..) και δεν λειτουργεί,

Αν κάποιος έχει τον χρόνο και την διάθεση ας με βοηθήσει γιατί το μονο αποτελεσμα των δοκιμων που εχω κανει ειναι ότι μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν βρίσκω άκρη. Βοήθεια ή ιδέες για εναλλακτικές λύσεις ευπρόσδεκτες
Συνημμένα Thumbnails
Βοήθεια σε δημιουργία σχέσεων & σε φορμα πολλαπλών εγγραφών-xoris-titlo.jpg  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-17, 19:47
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους.
Λία καλώς όρισες στην παρέα μας.
Ως προς το ερώτημά σου.

Παράθεση:
Όταν ανοίγω ξανά Πίνακα 1 τα στοιχεία παροχών δεν υπάρχουν ως υποστοιχεία στον πελάτη, αλλά έχουν αποθηκευθεί μόνο στον Πίνακα 2.
Προφανώς το συνδεδεμένο πεδίο του Πίνακα2 έχει μορφή αυτόματη αρίθμηση. Πρέπει να το μετατρέψεις σε αριθμό.

Για κατανόηση της λειτουργίας της access δες τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://support.office.com/el-gr/art...4-bd4f9c9ca1f5

Επίσης ρίξε μια ματιά στην επισυναπτόμενη βάση
Καλή συνέχεια
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip test.zip (30,0 KB, 15 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βοήθεια για δημιουργία πίνακα από φόρμα ΤΑΣΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 09-02-17 08:47
[Γενικά] Δημιουργία πολλαπλών φύλλων με άντληση δεδομένων από ένα κοινό φύλλο bender Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-06-13 10:28
Δημιουργία λίστας εγγραφών Επιλεκτικά parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 24-04-13 22:53
Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών mistirios Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 42 07-09-10 12:58
[ Φόρμες ] Εισαγωγή πολλαπλών εικόνων σε φόρμα PanosK Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 19-04-10 17:02

Η ώρα είναι 07:46.