Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια σε δημιουργία σχέσεων & σε φορμα πολλαπλών εγγραφών
Καλησπέρα Είχα χρόνια να ασχοληθώ με την Access και προφανώς έχω ξεχάσει πολλά γιατί έχω κολλήσει. Προσπαθώ να φτιάξω μία φόρμα για ένα πλυντήριο αυτοκινήτων ως εξής : Πίνακας 1. (Στοιχεία πελάτη) Ονομα Επωνυμο κ.λ.π Πίνακας 2. (Παροχές) Ημερομηνία, στοιχεία οχήματος, είδος παροχής. Θέλω σε κάθε πελάτη να υπάρχει ή να ανοίγει η δευτερεύουσα φόρμα όπου θα μπορώ να κάνω πολλαπλές εγγραφές. Προς το παρόν μετά απο πολλές δομικές έχω φτιάξει τους δύο πίνακες και έχω δημιουργήσει σχέση Αναγνωριστικό με Αναγνωριστικό. Ανοίγω το πίνακα ένα περνάω στοιχεία πελάτη και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία υπαρχει και ο Πίνακας 2 μαζί και περνάω και εκεί στοιχεια παροχής, πατάω αποθήκευση και κλείνω τον πίνακα. Όταν ανοίγω ξανά Πίνακα 1 τα στοιχεία παροχών δεν υπάρχουν ως υποστοιχεία στον πελάτη, αλλά έχουν αποθηκευθεί μόνο στον Πίνακα 2. Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσες προσπάθειες, πού κάνω λάθος (Τι χαζομαρα κάνω..) και δεν λειτουργεί, Αν κάποιος έχει τον χρόνο και την διάθεση ας με βοηθήσει γιατί το μονο αποτελεσμα των δοκιμων που εχω κανει ειναι ότι μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν βρίσκω άκρη. Βοήθεια ή ιδέες για εναλλακτικές λύσεις ευπρόσδεκτες |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Λία καλώς όρισες στην παρέα μας. Ως προς το ερώτημά σου. Παράθεση:
Για κατανόηση της λειτουργίας της access δες τον παρακάτω σύνδεσμο: https://support.office.com/el-gr/art...4-bd4f9c9ca1f5 Επίσης ρίξε μια ματιά στην επισυναπτόμενη βάση Καλή συνέχεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για δημιουργία πίνακα από φόρμα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-02-17 08:47 |
[Γενικά] Δημιουργία πολλαπλών φύλλων με άντληση δεδομένων από ένα κοινό φύλλο | bender | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-06-13 10:28 |
Δημιουργία λίστας εγγραφών Επιλεκτικά | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-04-13 22:53 |
Δημιουργία Πίνακα Με Συγκεκριμένο Αριθμό Εγγραφών | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 42 | 07-09-10 12:58 |
[ Φόρμες ] Εισαγωγή πολλαπλών εικόνων σε φόρμα | PanosK | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-04-10 17:02 |
Η ώρα είναι 07:46.