Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συγκεντρωτικό πεδίο σε ερώτημα
Καλησπέρα. Έχω φτιάξει μια βάση και ένα ερώτημα που ο κάθε πελάτης έχει μερικές συναλλαγές σε αριθμητικό πεδίο. Το πρόβλημα μου είναι και θέλω την βοήθεια σας, ότι θέλω σε ένα πεδίο στο ερώτημα να μου δίνει όλους τους αριθμούς των συναλλαγών που έχει ο καθένας σε αυτή την μορφή.. Παράδειγμα 1,5,8,…..Στην έκθεση που θα φτιάξω να φαίνονται οι αριθμοί των συναλλαγών σε ένα πεδίο σε οριζόντια σειρά με την μορφή 1,5,7,9,10... Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε. Ευχαριστώ Κώστας |
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα, καλωσόρισες στην παρέα μας. Ως βάση για την έκθεση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ερώτημα [ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ], που πρόσθεσα στο συνημμένο. Οι τιμές του πεδίου [ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ] υπολογίζονται με τη βοήθεια της συνάρτησης Χρήση Transactions(), που δημιούργησα με VBA. Πατώντας Alt+F11 μπορούμε να εμφανίσουμε (ή να κρύψουμε αν είναι ανοιχτό) το παράθυρο του κώδικα και να δούμε τη συνάρτηση. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ερώτημα
Ευχαριστώ για όλα. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Κώστας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα δεν επιστρέφει εγγραφές με κενό πεδίο. | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-05-15 18:02 |
Πεδίο αρίθμησης εγγραφών σε ερώτημα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-03-13 12:17 |
msgbox από πεδίο από ερώτημα | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-07-11 21:06 |
Υπολογιζόμενο πεδίο σε ερώτημα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-05-11 20:19 |
[ Πίνακες ] Αθροισμα σε πεδίο χωρίς Ερώτημα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-02-10 11:24 |
Η ώρα είναι 08:11.