Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Περιεχόμενο Φακέλων σε Πίνακα
Καλημέρα σε όλη την ομάδα, Θα μπορούσε κάποιος να μου πει εάν το περιεχόμενο ενός φακέλου (προκαθορισμένος φάκελος με αρχεία διαφόρων μορφών) γίνεται να εμφανίζεται υπό μορφή πίνακα σε ένα mdb αρχείο. Ουσιαστικά έχω ένα πελατολόγιο και σε έναν συγκεκριμένο φάκελο υπάρχουν αρχεία για κάθε πελάτη όπου στην ονομασία κάθε αρχείου έχουν ως πρόθεμα το ID του κάθε πελάτη. Εφόσον έχω σε πίνακα το περιεχόμενο του φακέλου (τις ονομασίες των αρχείων δηλαδή), μπορώ για κάθε πελάτη να γνωρίζω ποια αρχεία έχω για κάθε ID. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γρηγόρης |
| |||
| |||
Γρηγόρη τα στοιχεία που παρέχεις δεν είναι επαρκή. Θα πρότεινα, αφού ανεβάσεις ένα δείγμα της ΒΔ και του φάκελου με τα αρχεία, να εξηγήσεις λεπτομερέστερα τον κανόνα ονοματολογίας των αρχείων και το ζητούμενο. |
| |||
| |||
Γιώργο καλησπερα, Ουσιαστικά χρειάζόμουν βοήθεια ως προς το 1ο σκέλος (οι ονομασίες των αρχείων ενός προκαθορισμένου φακέλου να μπορούν να έρχονται μέσω κάποιου τρόπου σε πίνακα της access). Δηλαδή, μέσω μία διαδικασίας ένας πίνακας με ένα πεδίο (π.χ FileName) να μπορεί να "αδειάζει¨και μετά να "ξαναγεμίζει" (ο πίνακας) και με δυνατότητα να μπορείς να τροποποιήσεις την τοποθεσία. Ως προς τον περαιτέρω έλεγχο (για κάθε πελάτη να γνωρίζω ποια αρχεία έχω δηλαδή) δεν χρειάζομαι κάποια βοήθεια και μπορώ να το κάνω εγώ. Την λύση την έχω βρει ήδη κάνοντας αναζήτηση στο διαδύκτιο. Παρόλα αυτά ευχαριστώ για την απάντησή σου Γρηγόρης |
| |||
| |||
Καλημέρα Φίλε Γρηγόρη, επειδή το ίδιο θέμα το αναζητούσα κι εγω χωρίς, ωστόσο, να βρω κάποια λύση, αν έχεις την καλωσύνη, θα με βοηθούσες αφάνταστα αν ανέβαζες κάποιο παράδειγμα ή κάποια στοιχεία, προκειμένου να κάνω ανάλογη προσαρμογή στη βάση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Δημήτρη καλησπέρα, Τις πληροφορίες θα τις βρεις στην κάτωθι ιστοσελίδα : Microsoft Access tips: List files recursively Αν χρειαστείς κάτι άλλο είμαι στην διάθεσή σου Γρηγόρης |
| |||
| |||
Γρηγόρη καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Ελπίζω να τα καταφέρω... Αν χρειαστώ πρόσθετη βοήθεια θα επανέλθω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Συναρτήσεις ] Δώστε τίτλο που να υποδηλώνει το περιεχόμενο του μηνύματος | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-10-15 17:39 |
[Γενικά] Εκτύπωση αρχείων φακέλων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-15 21:11 |
[Μορφοποίηση] άθροισμα κελιών - κελιού με μικτό περιεχόμενο | skapet155 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-09-11 16:55 |
[ Πίνακες ] Πεδία με περιεχόμενο χρονομετρήσεις | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 09-08-11 15:46 |
Άνοιγμα παράθυρου περιήγησης φακέλων των windows στην access γίνεται?? | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-07-10 12:17 |
Η ώρα είναι 07:27.