Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Βοήθεια για δημιουργία πίνακα από φόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-02-17, 08:47
Όνομα: Τάσος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Βοήθεια για δημιουργία πίνακα από φόρμα

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας
θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής θέμα
έχω μία φόρμα όπου καταχωρώ διάφορα στοιχεία και έχω τοποθετήση ένα κουμπί και ζητώ να μου ανοίξει μία δεύτερη φόρμα η οποία τροφοδοτείται από την πρώτη την αρχική.
τα ερωτήματα μου είναι
1) πως πρέπει να δηλώσω τις σχέσεις και πως πρέπει να ρυθμίσω τα πεδία έτσι ώστε στην δεύτερη φόρμα να μπορώ να αλλάξω κάποια στοιχεία που θέλω να συμπληρώσω ή να τροποποιήσω το πεδίο που μου έρχεται απο την πρώτη φόρμα
και
2) αφού συμπληρώσω - τροποποιήσω τα στοιχεία της δεύτερης φόρμας με κάποια εντολή όλα αυτά τα στοιχεία της δεύτερης φόρμας να καταχωρούνται σε έναν νέο πίνακα

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Βοήθεια κατασκευής πινάκα. αγγελος23 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 24-05-16 16:59
[Γενικά] Εισαγωγή πίνακα από το Web - Βοήθεια kusulto Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 07-10-14 09:23
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα nikosmin Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 28-10-13 13:53
[Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας labpanag Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 17-05-12 16:53
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης nasos23 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 29-01-11 11:54

Η ώρα είναι 08:12.