Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια για δημιουργία πίνακα από φόρμα
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής θέμα έχω μία φόρμα όπου καταχωρώ διάφορα στοιχεία και έχω τοποθετήση ένα κουμπί και ζητώ να μου ανοίξει μία δεύτερη φόρμα η οποία τροφοδοτείται από την πρώτη την αρχική. τα ερωτήματα μου είναι 1) πως πρέπει να δηλώσω τις σχέσεις και πως πρέπει να ρυθμίσω τα πεδία έτσι ώστε στην δεύτερη φόρμα να μπορώ να αλλάξω κάποια στοιχεία που θέλω να συμπληρώσω ή να τροποποιήσω το πεδίο που μου έρχεται απο την πρώτη φόρμα και 2) αφού συμπληρώσω - τροποποιήσω τα στοιχεία της δεύτερης φόρμας με κάποια εντολή όλα αυτά τα στοιχεία της δεύτερης φόρμας να καταχωρούνται σε έναν νέο πίνακα ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Βοήθεια κατασκευής πινάκα. | αγγελος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-05-16 16:59 |
[Γενικά] Εισαγωγή πίνακα από το Web - Βοήθεια | kusulto | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-10-14 09:23 |
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 13:53 |
[Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-05-12 16:53 |
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 11:54 |
Η ώρα είναι 08:12.