Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Εκθέσεις ] ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-02-10, 10:29
Όνομα: Μαριος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: αθηνα
Red face ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΡΙΑ Νο 1

εχω ενα πινακα με το budjet ενα αλλον πινακα με τις εγκρισεις και εναν αλλον πινακα με τις εκταμιευσεις και τα ενωνω ολα σε μια εκθεση...ετσι εχω το budjet , το συνολο των εγκρισεων ανα κωδικο και εχω φτιαξει στο reoport ενα αλλο κελι με την διαφορα (budjet - εκταμιευσεις) το προβλημα που προκυπτει ειναι οτι οταν σε εναν κωδικο δεν εχω καμια εγκριση στην διαφορα μου βγαζει #σφαλμα...πως μπορω να το κανω να μου βγαζει την τιμη 0? και κατι ακομα το κελι με τις διαφορες ΔΕΝ αντλει στοιχεια απο κανεναν πινακα ουτε αποθηκευονται πουθενα...

ΑΠΟΡΙΑ Νο 2
στον κεντρικο πινακα εκτοσ των αλλων εχω ενα κελι Φορεας /παρατηρησεις ...εχω τωρα ενα ξεχωριστο πινακα με τον φορεα και τις παρατηρησεις σε ξεχωριστα κελια...ετσι, καποιος στην κεντρικη φορμα βλεπει και τον φορεα και την παρατηρηση αλλα στον κεντρικο πινακα αποθηκευονται σε ενα κελι και αποθηκευεται το ιd_key το επιλεγμενου καθε φορα φορεα /παρατηρηση...στην εκθεση οταν θελω να εμφανισω φορεα /παρατηρησεις μου τα εμφανιζει σαν αριθμους ( αντλωντας παντα στοιχεια απο κεντρικο πινακα) πως θα μπορεσω να του ορισω αντι για το id να μου εμφανισει τον φορεα και παρατηρησεις αντλουμενο στοιχεια απο τν πινακα φορεα/παρατησεις?ελπιζω να μην εγινα κουραστικος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-10, 13:35
Το avatar του χρήστη editolis
Super Moderator
Όνομα: Τολης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: ATHENS-GREECE
Προεπιλογή

Για την ΑΠΟΡΙΑ 1

Θελεις να πεις οι μεσο ενος ερωτηματος που εχεις φτιαξει βλεπεις τα δεδομενα
στην εκθεση σου. Απλα αυτο το ερωτημα ειναι εντος της εκθεσης και δεν σου εμφανιζετε
στο παραθυρο της ΒΔ.

Για να αποφυγεις προβληματα #Error κλπ πρεπει να χρησιμοποιησεις την συναρτηση
Null To Zero η απλα NZ.

Ετσι για παραδειγμα η τιμη που σου βγαζει σφαλμα πρεπει να την φτιαξεις ως εξης:

Test: NZ([ΤΟ_ΣΤΟΙΧΕΙΟ_ΣΟΥ];0)

Τωρα οσο για το κελι με τις διαφορες εαν θελεις να αποθηκευτετε και ειναι
οπωσδηποτε απαραιτητο να γινει τοτε θα πρεπει να χρησιμοποιησεις
ενα ξεχωριστο ερωτημα UPDATE στον βασικο σου πινακα.

ΑΠΟΡΙΑ 2
Δεν την καταλαβα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε εκθέσεις ΤΑΣΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 04-01-14 21:43
[Γενικά] Ερωτηματολόγιο απορίες sofie Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 07-05-12 22:12
[Γενικά] Απορίες ενός αρχάριου Ανέστης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 11-03-11 01:12
Εκθέσεις από ερωτήματα iondep Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 04-11-10 17:12
[ Εκθέσεις ] Εκθέσεις στην access mike04 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 23-02-10 17:57

Η ώρα είναι 09:29.