Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργια βασης απο excel
Καλημέρα και καλή χρονιά. Εχω φτιαξει με παρα πολύ βοηθεια από ολους εδώ μεσα ένα βιβλιο excel για την διαχειρηση ενός σκοπευτικου ομιλου. Υπαρχει η δυνατοτητα να το μεταφερω σε access γιατι σιγα σιγα γινεται ολο και πιο δυσχρηστο?? Σας ευχαριστω πολύ!! |
| |||
| |||
Καλημέρα. Κανεις βρε παιδια????
|
| |||
| |||
Γειά σου Αλέξανδρε, Ευχαρίστως να βοηθήσω αλλά με δύο γραμμές που έχεις αναρτήσει και ζητάς ένα ολόκληρο πρόγραμμα δεν μπορεί κανείς πιστεύω να σου φανεί χρήσιμος... Δώσε μας το concept της εφαρμογής που ζητάς να κάνεις καθώς επίσης και οτιδήποτε χρήσιμο πρέπει να τεθεί υπόψη μας και είμαι σίγουρος ότι κάποιος μπορεί να σε καθοδηγήσει να φτιάξεις την εφαρμογή που ζητάς.... Για την ώρα τουλάχιστον αυτό μπορώ να αναφέρω από την δική μου πλευρά... |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Λοιπόν το πρόγραμμα σε excel που εχω φτιαξει με την βοήθεια παιδιών από το καταπληκτικο forum μας, είναι ένα βιβλιο excel, από το οποιο διαχειρίζομαι όλα τα σχετικα θεματα που αφορουν ένα σκοπευτικο ομιλο. Δηλαδη, διαχειρίζομαι το μητρωο μελων, την καταναλωση φυσυγγιων την αποθηκη μας και τα οικονομικα μας. Αυτό λογο τον πολλων εγγραφων οσο παει και γινεται και πιο δύσχρηστο και θα ηθελα να φτιαξω κατι πιο εύχρηστο. Αν χρειαστεί μπορω να σας στειλω ένα δειγμα του βιβλιου αυτου!!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία βάσης δεδομένων φροντιστηρίου | ΧρύσαΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 30-06-16 15:51 |
Δημιουργία βάσης για βιβλιοπωλείο | k_base | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-03-14 19:59 |
[Excel07] Δημιουργία αντιστοίχισης XML (Xml map) Excel 2007 - 2010 | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 16-06-12 13:15 |
[Γενικά] Δημιουργία καθορισμένης περιοχής σε φύλλο excel | othondr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-12-09 10:06 |
Η ώρα είναι 08:22.