Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια για dlookup
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Εχω φτιάξει μια βάση. Προσπαθώ στη φόρμα να χρησιμοποιήσω την συνάρτηση dlookup αλλά μου βγάζει συνέχεια σφάλμα. Επισυνάπτω την φόρμα μήπως μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Απο λάθος δικό μου στο πρώτο μήνυμα δεν επισυνάπτηκε σωστά το αρχείο.
|
| |||
| |||
Γεια σου Νεκτάριε, Δες το επισυναπτόμενο αρχείο. Η διαφορά είναι τα μονά αυτάκια ‘ ’ στην μεταβλητή του πεδίου της φόρμας. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο. Να είσαι καλά.
|
| |||
| |||
Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Θέλω να παίρνω τα αθροίσματα στο υποσέλιδο της φόρμας με κριτήριο το κάθε όνομα. Προσπάθησα πολλές φορές με τη dsum αλλά δεν τα κατάφερα.
|
| |||
| |||
Νεκτάριε καλησπέρα , βάλε τστο πλαίσιο κειμένου το παρακάτω: =Άθροισμα([ΠΟΣΟ]) |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε, δεν θέλω απλώς το γενικό άθροισμα. Θέλω το άθροισμα με κριτήριο το όνομα.
|
| |||
| |||
Κοίταξε τη παρακατω βάση που έκανα
|
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε. Αλλιώς το είχα στο μυαλό μου, αλλά εσύ το έκανες πιο καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ.
|
| |||
| |||
Νάσαι καλά!!Καλή συνέχεια!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμός IIf με dLookUp | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-06-20 14:33 |
dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 12:14 |
Dlookup προβλήματα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 14-03-16 12:11 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα DLookup | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-03-15 20:52 |
[ Φόρμες ] dlookup σε υποφόρμα | gianast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 07:24 |
Η ώρα είναι 06:28.