Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα και καλή χρονιά. Εχω ενα combobox και τα δεδομένα έρχονται απο query. Θέλω να μου δείχνει τον προυπολογισμό συγκεκριμένου έτους με βάση την ημερομηνία μιας καρτέλας.Δλδ εάν η ημερομηνία ειναι 12/4/13 να μου δείχνει τουν προυπολογισμό του υπαλλήλου το 2013. το query ειναι το παρακάτω: SELECT Employees.EmployeeID, Employees.EmployeeName, Budget.BudgetYear, Budget.BudgetAmount, Preorder.PreorderDate FROM (Employees INNER JOIN Budget ON Employees.EmployeeID = Budget.EmployeeID) INNER JOIN Preorder ON Employees.EmployeeID = Preorder.EmployeeID WHERE (((Budget.BudgetAmount)<>0)) ORDER BY Employees.EmployeeName; Ευχαριστώ Θάνος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λειτουργία Παραστατικών | tspi | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-10-14 21:47 |
Λειτουργία πλαίσιο κειμένου για μεταφορά | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-10-14 14:13 |
Συνένωση δυο ερωτημάτων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-13 11:03 |
[ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-11-11 21:16 |
[Γενικά] Λειτουργία Εxcel σε δίκτυο | mike04 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-02-10 18:25 |
Η ώρα είναι 11:51.