Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
κλείδωμα εγγραφών
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι..έχω μια βάση δεδομένων και θέλω να κλειδωνω/ξεκλειδωνω τις εγγραφές με το πάτημα ενός κουμπιού που θα έχω βάλει στην φόρμα..πως μπορώ να το κανω; Επίσης θα ήθελα να βλέπω ποιος χρηστης εκανε την τελευταία αλλαγή και ποτέ. ( έχω login με user-password) Ευχαριστώ!!
|
| |||
| |||
Δουλεύω με access 07.
|
| |||
| |||
καλησπέρα και χρόνια πολλά θα σου απαντήσω στο πρώτο σου ερώτημα δίνοντας σου μια λύση που δεν είναι και τόσο συμβατη με την προγραμματιστική λογική (νομίζω). θα φτιάξεις δύο φόρμες. μία φόρμα με τα πεδία κλειδωμένα και μία φορμα με τα πεδία ξεκλείδωτα. στο κουμπί που θα βάλεις στην κλειδωμένη φόρμα θα φτιάξεις μια μακροεντολή που θα κλείνει την κλειδωμένη φόρμα και θα ανοίγει την ξεκλείδωτη φόρμα στην τελευταία εγγραφή. ελπίζω να βοήθησα. επίσης υπάρχει και αυτό που είναι σχετικό http://www.ms-office.gr/forum/access...-se-forma.html για το δεύτερο ερώτημα δεν έχω απάντηση. φιλικά παναγιώτης |
| |||
| |||
χαιρετώ ξανά έφτιαξα και έναα παράδειγμα. δες την μακροεντολή καλό βράδυ φιλικά παναγιώτης |
| |||
| |||
Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ.!θα το κοιτάξω αυτό που μου εστειλες και θα σου πω αν μου κάνει..Και πάλι ευχαριστώ!
|
| |||
| |||
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!! Φίλε μου δές το συνημμένο.. |
| |||
| |||
Άψογα! δουλεύει μια χαρά! ευχαριστώ πολύ..τώρα μένει να φτιάξω την αποθήκευση των στοιχείων του χρήστη που έκανε τελευταίος τροποποίηση σε κάποια εγγραφή..
|
| |||
| |||
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Φίλε Νίκο ρίξε μια ματιά στην παρακάτω διαδρομή μάλλον θα σε καλύπτει ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Tips & Tricks > Απλή παρακολούθηση Εφαρμογής Access Λυπάμαι που δεν στο ανεβάζω με link αλλά δεν μου το επιτρέπει το forum. |
| |||
| |||
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους! τα συνδυασα και πέτυχα αυτό που ήθελα χαρη στη δική σας βοήθεια! τώρα μένει μόνο να φτιάξω ένα πεδίο το οποίο θα έχει αρχική τιμή έναν αριθμό, πχ 4526 και κάθε φορά που θα πατάω ένα κουμπί στην φόρμα θα εκτελείται ο κώδικας και θα το αυξάνει κατά 1. Είναι αριθμός πρωτοκόλλου.. κάθε εγγραφη θέλω να έχει τον δικό της αριθμό πρωτοκόλλου. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν το έχω καταφέρει ακόμα..
|
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Νίκο η δική μου πρόταση με ένα απλό παράδειγμα. Στην επισυναπτόμενη βάση υπάρχουν δύο επιλογές για το ζητούμενο 1.Στον Πίνακα1 το πεδίο ΑΡ_ΠΡΩΤ έχει μορφή αυτόματη αρίθμηση. Ανοίγοντας το ερώτημα προσάρτησης επιλέγουμε τον αριθμό της αρεσκείας μας πχ 4526. 2.Στον Πίνακα2 το πεδίο ΑΡ_ΠΡΩΤ έχει μορφή αριθμός Στη Φόρμα του Πίνακα2 υπάρχουν λίγες γραμμές κώδικα όπου σε κάθε νέα εγγραφή αυξάνει τον αριθμό κατά ένα (στην πρώτη εγγραφή επιλέγουμε τον αριθμό της αρεσκείας μας πχ 4526). |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 17:47 |
κλειδωμα εγγραφών | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-08-15 20:15 |
Κλείδωμα | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 21-11-11 22:54 |
ΚΛΕΙΔΩΜΑ | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 06-04-11 23:28 |
[Γενικά] Κλείδωμα .... | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 20:26 |
Η ώρα είναι 19:44.