Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Άψογα!! Με την βοήθεια σας τα κατάφερα!! Ελπίζω να μπορέσω να σας βοηθήσω και εγώ στο μέλλον σε ανάλογα προβλήματα!!Ευχαριστώ πολύ!!Καλή χρονιά σε όλο το forum!!
|
| |||
| |||
Παιδιά καλησπέρα και πάλι!! Στην ΒΔ μου έκανα την λειτουργία access log όπως την περιγράφει ο τασος στην απλή παρακολούθηση της access . Βάσει αυτού του κώδικα μπορώ να δω ποιος χρηστης και από ποιον υπολογιστή συνδέθηκε και για ποιο χρονικό διάστημα. εγώ θα ήθελα κάτι ακόμα. αλλά δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε..θέλω σε κάθε εγγραφη του πίνακα μου να υπάρχει ένα πεδίο όπου να αποθηκεύει την ακριβή ημερομηνία και ώρα καθώς και το όνομα του υπολογιστή ή το username που έκανε την τελευταία τροποποίηση και σε ποιο πεδίο του πίνακα μου. Πχ: 27/1/17, 22:25 , Pc001, user1, αριθμός πρωτοκόλλου. υπάρχει δυνατότητα για κάτι τέτοιο;
|
| |||
| |||
Πως γίνεται από ένα πεδίο φόρμας που το έχω βάλει να κάνει πράξεις, πχ. (πεδίογενικόσύνολο)=(πεδίιο 1+πεδίο2*πεδίο3)=58. Αυτό το αποτέλεσμα του (πεδίουγενικόσύνολο) να περνάει αυτόματα σε ένα πεδίο πίνακα? Για Access μιλάω πάντα. Δηλαδή από ένα πεδίο φόρμας που κάνει πράξεις να περνάει αυτόματα σε πεδίο πίνακα. ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα Σε προβολή σχεδίασης της φόρμας και στο πεδίο3 μετά την ενημέρωση βάλε τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub Πεδίο3_AfterUpdate() Me.ΓενικόΣύνολο = (Πεδίο1 + Πεδίο2) * Πεδίο3 Me.Refresh End Sub Δές το συνημμένο |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 17:47 |
κλειδωμα εγγραφών | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-08-15 20:15 |
Κλείδωμα | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 21-11-11 22:54 |
ΚΛΕΙΔΩΜΑ | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 06-04-11 23:28 |
[Γενικά] Κλείδωμα .... | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 20:26 |
Η ώρα είναι 20:22.