Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επιλογή εντολής στην subform απο εντολή στην Main Form
Φιλοι μου γειά σας, Επειδή απο τις πολλές ώρες στον υπολογιστή έχει κολλήσει το μυαλό, θα ήθελα στην επισυναπτόμενη βάση εφοσον πατήσω την εντολή που βρίσκεται στην κυρίως φόρμα τότε να επιλέγεται η εντολή που βρίσκεται στην subform Δυστυχώς....αν και απλό δεν.... (έχω κολλησει) |
| |||
| |||
Γιώργο δες το συνημμένο
|
| |||
| |||
Καλημέρα Αλέξανδρε και ευχαριστώ για την πρόθεση να βοηθήσεις, Ωστόσο, δεν είναι αυτό που έχεις στο παράδειγμα σου που ζητώ φιλε μου, ζητάω απλά να μπορώ εφόσον επιλέγω την εντολή στην κυρίως φόρμα τότε να μπορεί να επιλέγεται αυτοματα το command button στην subform.... Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Γιώργο , βάλε μια γραμμή κώδικα στο κουμπί εντολής Κώδικας: Forms!Form1!sub1.Form.F1 = Nz(Forms!Form1!sub1.Form.F1, 0) + 1000 ή Forms!Form1!sub1.Form.F1 = 1000 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 14-11-16 στις 15:04. |
| |||
| |||
Καλησπέρα. Γιώργο, δες μια εκδοχή του ζητούμενου στο συνημμένο. Όταν επιλέγεις την εντολή στην κυρίως φόρμα τότε επιλέγεται αυτόματα το command button στην subform... όπως το θέλεις... Όμως, δεν ξέρω τι θέλεις να πετύχεις περαιτέρω... |
| |||
| |||
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ, είναι αυτό που ζητώ Νάσαι καλά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενεργοποίηση εντολής στην κυρίως φόρμα μετά απο ενημέρωση πεδίου σε υποφόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-07-15 20:34 |
Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-15 14:42 |
[VBA] Πρόβλημα στην VBA | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-08-11 23:08 |
[ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-07-10 01:29 |
[ Συναρτήσεις ] Η Mod στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-10 14:17 |
Η ώρα είναι 21:04.