Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαγραφή εγγραφών πίνακα υπό όρους
Γεια σας. Στη συνημμένη βάση υπάρχει ένας πίνακας [tblEx] και μιά φόρμα [frmEx], βασιζόμενη στον πίνακα. Θα ήθελα, με ένα κουμπί εντολής στη φόρμα [frmEx], να διαγράφονται οι εγγραφές του πίνακα [tblEx] στις οποίες: α) Η τιμή του πεδίου [Kodikos] του πίνακα [tblEx] είναι ίση με την τρέχουσα τιμή του πεδίου [Kodikos] της φόρμας [frmEx] και β) Έχουν ημερομηνία εγγραφής >Now() (ανεξαρτήτως τιμών λοιπών πεδίων) Θα παρακαλούσα για τη βοήθειά σας για μια ευέλικτη επίλυση του ζητούμενου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisp : 11-11-16 στις 08:31. |
| |||
| |||
Ορθή επανάληψη του συνημμένου αρχείου.
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Δημήτρη, δοκίμασε το συνημμένο |
| |||
| |||
Γιώργο, σε υπερευχαριστώ. Κάνω τις ανάλογες δοκιμές μου και θα επανέλθω... Καλή συνέχεια... |
| |||
| |||
Γεια σας Γιώργο, ο κώδικας στην πρότασή σου αποτελεί ένα κομψοτέχνημα! Η λύση που έδωσες προσαρμόστηκε στη φόρμα μου πανεύκολα, είναι εξαιρετικά ευέλικτη και απολύτως λειτουργική. Σε υπερευχαριστώ. Είμαι πραγματικά υπόχρεος... Καλή συνέχεια... |
| |||
| |||
Δημήτρη, να είσαι καλά!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαγραφή εγγραφής υπο όρους | Dom | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 21-08-15 13:56 |
Αυτόματη διαγραφή εγγραφών Πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-04-15 00:50 |
Διαγραφή Δεδομένων από Πινάκα | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-04-11 00:58 |
Πρόβλημα ενημέρωσης πινάκων και διαγραφή ανενεργών εγγραφών πίνακος | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 09-12-10 11:05 |
Πρόβλημα ενημέρωσης πίνακων και διαγραφή ανενεργών εγγράφων πίνακος | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-12-10 11:49 |
Η ώρα είναι 09:26.