Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Έχω αυτόν τον κώδικα για εμφάνιση έκθεσης μεταξύ 2 ημερομηνιών. Dim SDate As Variant Dim EDate As Variant SDate = InputBox("ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ", "çç/ìì/åååå") EDate = InputBox("ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ", "çç/ìì/åååå") If Not IsDate(SDate) Or Not IsDate(EDate) Then MsgBox ("Áðáéôïýíôáé êé ïé äõï çìåñïìçíßåò !"), vbInformation, "Åëåã÷ïò" Exit Sub End If Dim sinthiki sinthiki = "[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & _ " and #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewReport, , "[ID]=" & Me.ID & "and " & sinthiki Έχω προσθέσει και το πεδίο [ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] και θέλω να πάρει και αυτές τις εγγραφές πως πρέπει να διαμορφωθεί ο κώδικας; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 11-11-16 στις 18:40. |
| |||
| |||
sinthiki = "[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ] OR [ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & " and #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" Πως μπορεί να συνταχθεί ώστε όταν η μία από τις δύο ημερομηνίες είναι μέσα στο ζητούμενο διάστημα να έχουμε αποτέλεσμα; Κάτι όπως με την or στο excel. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Σάκη, δοκίμασε τον κώδικα: Κώδικας: Private Sub cmdOpenReport_Click() Dim sinthiki As String, SDate As Variant, EDate As Variant Do SDate = InputBox("Ημερομηνία έναρξης", "η/μ/εεεε") Loop Until IsDate(SDate) Do EDate = InputBox("Ημερομηνία λήξης", "η/μ/εεεε") Loop Until IsDate(EDate) sinthiki = "([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & _ " And #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#) OR " & _ "([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & _ " And #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#)" DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewPreview, , sinthiki End Sub |
| |||
| |||
Γιώργο θέλοντας να βγάλω καρτέλα για έναν μόνο άλλαξα την " DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewPreview, , sinthiki " σε "DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewReport, , "[ID]=" & Me.ID & "and " & sinthiki" αλλά δεν δουλεύει και μάλιστα μου φέρνει άλλο ID.
|
| |||
| |||
Αν θέλεις μόνο για ένα βάλε μόνο: "[ID]=" & Me.ID
|
| |||
| |||
Γιώργο συγνώμη δεν το έθεσε εγώ σωστά.Εννοώ για ένα μόνο πελάτη αλλά με ημερομηνίες. Στην μία φόρμα χωρίς ημερομηνίες δουλεύει καλά.Στην άλλη που έχουμε κριτήριο ημερομηνίες έχει λάθος. Ανεβάζω δείγμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 02-12-16 στις 20:22. |
| |||
| |||
Δοκίμασε τον κώδικα: Κώδικας: Private Sub Εντολή26_Click() Dim sinthiki As String, SDate As Variant, EDate As Variant Do SDate = InputBox("Ημερομηνία έναρξης", "η/μ/εεεε") Loop Until IsDate(SDate) Do EDate = InputBox("Ημερομηνία λήξης", "η/μ/εεεε") Loop Until IsDate(EDate) sinthiki = "(([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & _ " And #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#) OR " & _ "([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] Between #" & Format(SDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#" & _ " And #" & Format(EDate, "mm\/dd\/yyyy") & "#))" DoCmd.OpenReport "rptPliromesHmer", acViewPreview, , "qry_xreopistoseis.[ID]=" & Me.ID & " and " & sinthiki End Sub |
| |||
| |||
Ok δουλεύει τέλεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών | zaxarias | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 17:51 |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-05-14 16:14 |
[ Φόρμες ] Σύνθετη αναζήτηση εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-07-12 23:50 |
[Συναρτήσεις] Oρισμός ημερολογιακού διαστήματος για εύρεση άλλων πληροφοριών | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 26-08-11 15:48 |
Αναζήτηση εγγραφών | gregory | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-07-09 23:53 |
Η ώρα είναι 07:22.