Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μαζική έκδοση αποδείξεων
Φίλοι μου καλημέρα, αφού μετά κόπων και βασάνων έχω φτάσει σε κάποια σχετικά λειτουργική κατάσταση την βάση για έκδοση αποδείξεων σε φροντιστήριο θα ήθελα την βοήθειά σας για να υλοποιήσω το πολύ δύσκολο εως ακατόρθωτο για μένα της ομαδικής έκδοσης αποδείξεων. Εχω δημιουργήσει μία φόρμα(ΟΜΑΔΙΚΕΣΑΠΥ) που πέρνωντας κάποια στοιχεία από ερωτήματα μου φέρνει το Υπόλοιπο ΑΠΥ της 1ης περιόδου(ΣΕΠΤ-ΔΕΚ).Εκεί υπάρχει και το ανάλογο chkbox για επιλογή. Το ζητούμενο είναι τα υπόλοιπα αυτά με κάποιο τρόπο(που δεν ξέρω πως και αν γίνεται) να ενημερώνουν το Ποσό ΑΠΥ του πίνακα ΑΠΥ και να πέρνουν αυτόματα αρίθμηση(ΑΑ) τσεκάρωντας την πολλαπλή επιλογή(έχω ένα κωδικα που δεν μπορώ να τον κάνω να δουλέψει με το ερώτημα) εκδίδοντας μαζικά ΑΠΥ. Σας επισυνάπτω ένα δείγμα με τα απαραίτητα. |
| |||
| |||
Υπάρχει κάποια λύση ή έστω προσέγγιση για το θέμα αυτό ή να το εγκαταλέιψω σαν ιδέα;
|
| |||
| |||
Έχω φτιάξει τον πίνακα tblTemp(φόρμα ΟΜΑΔΙΚΕΣΑΠΥ) που έχει τις εγγραφές που χρειάζομαι για ομαδική έκδοση αποδείξεων.Πως γίνεται να ανοίγει ο πίνακας ΑΠΥ και να καταχωρούνται οι εγγραφές αυτές(οι τσεκαρισμένες) παίρνοντας αρίθμηση.Προσπάθησα με την rs και recordset αλλά καθότι ανίδεος σε κώδικα δεν τα κατάφερα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαζική ενημέρωση πεδίου | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 18-09-16 10:28 |
[Γενικά] Έκδοση υπηρεσιών με καταμέτρηση μοναδικών ονομάτων | dratsaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-08-16 23:37 |
Κατάλληλη έκδοση access για την ανάπτυξη λογισμικού | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 31-05-16 10:39 |
Βαση Αποδειξεων | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-04-15 18:45 |
[ Φόρμες ] Εφαρμογή για την καταχώρηση αποδείξεων | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 15-09-11 20:04 |
Η ώρα είναι 07:36.