Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΒΔ σε windows tablet
Καλημέρα σε όλους! Έχω φτιάξει μια ΒΔ με 2 πίνακες και μία φόρμα, θα ήθελα η βάση να πάιξει σε tablet που έχει πάνω windows 8.1 και Libre Office 4.4.0.3. Συνδέω τη βάση μου στο Libre Office αλλά έχω πρόσβαση μόνο στους δύο πίνακες και όχι στη φόρμα. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να βλέπω και τη φόρμα χωρίς να χρειαστεί να την ξανασχεδιάσω? Εάν εγκαθιστούσα τα office θα μπορούσα να τη δω κανονικά?? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!! |
| |||
| |||
Μαρία καλησπέρα, χωρίς να κάνεις εγκατάσταση του office στο tablet είναι αδύνατο να ανοίξεις μια βάση δεδομένων, αφού θα είναι σε access που αποτελεί κομμάτι του office. Προσοχή στις εκδόσεις , τι έκδοση θα περάσεις στο tablet και σε τι έκδοση είναι κατασκευασμένη η βάση. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα 1. Θα κατεβάσεις το λογισμικό Access Runtime από εδώ 2. Θα τοποθετήσεις τη βάση σου έστω στον φάκελο C:\baseis 3. Θα φτιάξεις μια συντόμευση για το αρχείο σου, έστω το test.accde και στη διαδρομή της συντόμευσης θα εμφανίζεται : c:\baseis\test.accde /runtime ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά το όνομα της βάσης αφήνεις ένα κενό, μετά ανάποδη πλάγια και κολλητά σε αυτή τη λέξη Runtime. Νομίζω θα παίξει, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο, γιατί αυτά τα "διαόλια" που λέγονται tablet δεν τα αγγίζω. Έχω περιέργεια να δω αν πέτυχε! Καλό βράδυ / Νίκος ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αλέξανδρε, σε υπολογιστές τρέχει ό,τι περιγράφω...χωρίς να νοιάζεται ούτε για ποια windows ούτε για ποιο Office. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Φόρμα με πεδίο photo που τραβιέται απο ενσωματωμένη camera σε tablet | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-04-14 14:00 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή προβολής σε παράθυρο των Windows | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-12 00:27 |
Edit Windows Registry | editolis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-10 17:02 |
Edit Windows Registry. | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 22-02-10 10:33 |
Η ώρα είναι 08:45.