Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Φίλες και φίλοι γεια σας! Θα ήθελα στη φόρμα που έχω ανεβάσει το πλήκτρο με ονομασία πλήκτρο 1 να γίνετε ανενεργό όταν έχει περάσει η σημερινή ημερομηνία αλλα και να αποθηκεύεται η επιλογή αυτή σε κάθε καταχώριση. Ενώ όταν έχω σημερινή ημερομηνία να είναι ενεργό. Λογικά πριν μου δώσετε τη λύση πρέπει να γράψω την εντολή if και μάλλον στην φόρμα στο συμβάν να γραφτεί με το τρέχον,σωστά? Το παράδειγμα θα το προτιμούσα σε ανεβασμένη φόρμα. |
| |||
| |||
Καλημέρα Αντώνη δες το συνημμένο. Όταν η ημερομηνία στην τρέχουσα εγγραφή της φόρμας είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τρέχουσα ημερομηνία (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ >= Date()), το κουμπί είναι ενεργό. Διαφορετικά (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ < Date())) είναι μη ενεργό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 20-10-16 στις 17:13. |
| |||
| |||
ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| |||
| |||
Την καλησπέρα μου σε όλους σας!! Στο ίδιο παράδειγμα θα μπορούσε να ανταποκριθεί το πλήκτρο μονο στην αλλαγή έτους,με τι διαφορά να βρίσκει το έτος από το σύστημα τον windows; Δηλαδή σήμερα έχουμε 16/03/2018 το πλήκτρο είναι ενεργό. αν γυρίσω το ρολογάκι τον windows 16/03/2016 θα είναι ανανεργο. παρακαλώ βοηθήστε !! ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Την καλησπέρα μου σε όλους! Γνωρίζει κανεις να μου πει? |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα Παράθεση:
Θα είναι ενεργό |
| |||
| |||
χαχαχαα το θέμα είναι πως να είναι ανενεργό όταν είναι σε παλαιό έτος; |
| |||
| |||
??
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη... Δοκίμασε το περιεχόμενο της ανάρτησης μιας και έχεις ευχέρεια στο να αλλάζεις την ώρα στο PC. Το προϊόν της συνάρτησης είναι αλφαριθμητικό και όχι date. Φρόντισε να υπάρχει σύνδεση Internet. ... η συνέχεια σε σένα! Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
Oπ! ειναι σε access 2007 ? εχω 2003 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Απενεργοποίησης της λειτουργίας από το πλήκτρο SHIFT, | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-04-15 00:00 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο σε άλλο με βάση ημερομηνία που εισάγεται | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-12-13 23:44 |
[ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-13 07:49 |
[ Φόρμες ] Ράδιο-πλήκτρο | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-13 21:46 |
Προσδιορισμός τριμήνου με βάση μια ημερομηνία. | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 30-09-11 12:51 |
Η ώρα είναι 08:02.