Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας μετά από καιρό. Προσπαθώ να φτιάξω κάτι στην access, έχω κολλήσει και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω ανεβάσει ένα πρότυπο συνημμένα. Θα ήθελα, να φτιάξω στη συγκεκριμένη φόρμα ένα κουμπί που όταν το πατάω να μου βγάζει μόνο τα e-mail των εγγραφών που είναι επιλεγμένες στο κενό πλαίσιο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της φόρμας στη μορφή Papa@yahoo.hh; rsgv@gmail.org Έτσι θα μπορώ εύκολα να τα αντιγράψω στην εφαρμογή του outlook για να μπορέσω να στείλω ένα e-mail στους επιλεγμένους παραλήπτες. Και επίσης, αν γίνεται και ένα κουμπί το οποίο θα ακυρώνει την επιλογή όλων (ώστε εκ νέου να μπορώ να επιλέξω μια νέα σειρά παραληπτών για άλλο e-mail). Και αυτό γιατί βρίσκω την εφαρμογή του outlook λιγάκι δύσκολη στο συγκεκριμένο τμήμα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Ευθύμη, δοκίμασε το συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Είναι το κάτι άλλο η λύση Γιώργο, πώς να σ ευχαριστήσω; 1000 ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να μελετήσω λίγο τον κώδικα μπας και ξεστραβωθώ, δύσκολος ο προγραμματισμός. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση μιάς λέξης μέσα σε ένα κείμενο | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-01-16 18:22 |
[ Εκθέσεις ] Μεταφορά εγγραφών φόρμας σε έκθεση ως συνεχόμενο κείμενο | costas5 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-03-14 21:43 |
Ενημέρωση Φόρμας με το κλείσιμο μιας άλλης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-06-11 18:49 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης που δείχνει τα αποτελέσματα μιας φόρμας με ένα κλικ. | Ιρις | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 05-05-11 20:18 |
Άνοιγμα μιας φόρμας από μια άλλη φόρμα και ταυτόχρονη εισαγωγή κάποιων πεδίων | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 19-03-11 09:05 |
Η ώρα είναι 00:41.