Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μετατροπή προτιμολογίου σε Τιμολόγιο
Καλημέρα σε όλους, Κατ΄ αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο forum για την προσφορά τους. Ως γνωστόν η γνώση μόνο όταν μοιράζεται εξελίσσεται. Είμαι αρχάριος στην access αλλά ομολογώ με έχει συναρπάσει με τις δυνατότητες που σου δίνει. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τη βάση που επισυνάπτω. Όπως θα καταλάβετε είναι μια έτοιμη της access την οποία θέλω να χρησιμοποιήσω σε μια μικρή εταιρεία χονδρικής. 1. Πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την φόρμα ‘ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΛΑΤΗ’ ώστε εκτός από το προτιμολόγιο (στην προεπισκόπηση) να έχω την δυνατότητα να το μετατρέπω σε Τιμολόγιο; 2. Με ποιο τρόπο θα μπορούσα να εφαρμόσω αυτόματη αρίθμηση των Τιμολογίων; (προς το παρόν τη βάζω πληκτρολογώντας τον αριθμό – βλέποντας το τελευταίο). 3. Είναι σωστός ο τρόπος που εφαρμόζω το ποσοστό ΦΠΑ; 4. Όποιες παρατηρήσεις – συμβουλές , καλοδεχούμενες. Ελπίζω κάποιος από το forum να μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ Παναγιώτης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Τιμολόγιο - Αποθήκευση και εκκαθάριση δεδομένων | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 26-10-19 18:21 |
προιόντα σε τιμολόγιο | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-05-13 10:28 |
[Excel07] Βοήθεια με τιμολόγιο | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 21-11-12 09:18 |
[ Εκθέσεις ] Μετατροπή έκθεσης σε PDF | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 16-08-11 10:34 |
[Γενικά] μετατροπή σε ωρα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-10 11:15 |
Η ώρα είναι 08:00.