Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με φόρμα
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος εδω, συχαρητηρια για την δουλεια που κανεται. θελω την βοηθεια σας..επισιναπτω το αρχειο ''ελενχος εργασιων'' με το εξης προβλημα..κολα και με πετα απο την βαση..αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του δεν ξερω και πολλα απο αυτα..ευχαριστω εκ των προτερων.
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Αντώνη, καλώς ήρθες στο Forum, θα πρέπει να μας αποστείλεις την βάση καθότι δεν μπορούμε έτσι να συμπεράνουμε και πολλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. |
| |||
| |||
προβλημμα με φορμα
καλημερα φιλε kon73 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να μου απαντησεις. ανεβαζω το αρχειο για να το δεις, ελπιζω να το κανω σωστα γιατι ειμαι και ψιλοασχετος με αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντώνης : 19-02-10 στις 11:42. |
| |||
| |||
ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντώνης : 23-02-10 στις 11:01. |
| ||||
| ||||
Φίλε Αντώνη, καλωσόρισες κι από μένα! Το αρχείο σου μου δούλεψε σε ελληνικά Windows απροβλημάτιστα. Τουλάχιστον στο λίγο χρόνο που το δοκίμασα δεν εντόπισα κάποιο λειτουργικό πρόβλημα. Το αρχείο αυτό δεν θα δουλέψει σε μη ελληνικό υπολογιστή (ανεξαρτήτου έκδοσης λογισμικού Office). Πιθανές αιτίες δυσλειτουργίας του αρχείου σου:
Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
καλησπερα και απο εμένα Και εμενα μου δουλεψε μια χαρα.. Γιώργος |
| |||
| |||
ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσατε για να δειτε το προβλημα μου..
|
| |||
| |||
καλησπερα Αντωνη και σε εμενα δουλεψε. σε πιο σημειο σου κολα? |
| |||
| |||
sakis Καλησπέρα με κόλα και με πετά από την βάση όταν πάω να δώσω Ημ/νια ανάληψης.. ή όταν πηγαίνω με enter στην φόρμα ¨εργατικά¨ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα Σε Κώδικα για φόρμα Αναζήτησης | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-12-16 17:39 |
[ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με δευτερεύουσα φόρμα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-02-13 20:50 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα εκτύπωσης έκθεσης από φόρμα | Διογένης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-01-13 14:29 |
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 04:00 |
Πρόβλημα με συνεχή φόρμα | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-03-10 21:44 |
Η ώρα είναι 08:13.