Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
χρωματισμός κειμένου με (If the else)
Γειά σας παιδια. Μπορεί κάποιος να να με βοηθήσει με την ανάπτυξη τη εντολής ώστε να σε μία λίστα έκθεσης να αλλάζει το χρώμα του κειμένου σε κόκκινο εφόσον το κέιμενο είναι κάποιο συγκεκριμένο που θα έχω εγώ δομημένο μεσα στην εντολή?(OXI διαμόρφωση υπο όρους γιατι η λιστα με τις λέξεις που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι 5 περιπου) εχω κάνει μία αναζήτηση κ βρήκα την color text αλλα δεν μου λειτουργεί. Χρησιμοποιώ 2007 access.
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δες μια απάντηση που βασίζεται σε διαμόρφωση πεδίων "υπό όρους". Υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά τούτη είναι η πλέον απλή. Με εκτίμηση / Νίκος Υστερολόγιο : Καλώς μας ήλθες ! |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες στο ερώτημα μου. Όπως προανέφερα Ψάχνω κάτι άλλο από την διαμόρφωση υπο όρους. τα στοιχεία που θέλω ειναι άνω των 6. Η "'υπο όρου" μεχρι 3.
|
| ||||
| ||||
...μήπως αυτή η πρότασή μου είναι πιο κοντά σε ό,τι ψάχνεις ; Για να δούμε... / Νίκος |
| |||
| |||
Καλησπέρα και απο μένα. Νίκο δες το συνημμένο. |
| |||
| |||
Νασο σε ευχαριστω αλλα δεν με ενδιαφέρει οπως είπα πιο πανω η Διαμόρφωση υπο όρους.
|
| |||
| |||
Νικο VBA ναι θα έκανε δουλειά αν ηξερα πως να συντάξω την εντολή.
|
| ||||
| ||||
Έλα Νάσο !!! Μια χαρά είναι. Ίσως και να επιδέχεται βελτίωση ο κώδικας, αλλά ως αρχή ΠΡΩΤΟΣ. Να είσαι πάντα καλά / Νίκος Νικολή και πως σκέπτεσαι να προχωρήσεις; Ο Νάσος VBA ανέβασε! |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ Νίκο. Χαθήκαμε..
|
| |||
| |||
ομορφοπαιδα δεν βλεπω κατι στη βάση με κωδικα. κ στο ινφο που εχει μέσα με παραθετει σε μορφοποιηση υπο όρους.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αυτόματος χρωματισμός γραμματοσειράς | Ζαχαρίας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 27-11-16 19:11 |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 19:23 |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός κελιών βάσει κειμένου κελιού αναφοράς.Λειτουργεί εκτός μιας λεπτομέρειας | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-11-15 00:03 |
[Excel07] Χρωματισμός στήλης | laziali21 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-11 17:00 |
Χρωματισμος εγγραφων πινακα | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-12-09 09:11 |
Η ώρα είναι 07:45.