Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Να πάω πού ; Κάθε έτος αναβαθμίζουν τα λογισμικά τους, φορτώνοντας τα με επιπλέον δυνατότητες θαρρείς και έχουν εξαντληθεί -από τους χρήστες- ό,τι είχαν να δώσουν οι προηγούμενες. ...Σε κάθε περίπτωση είμαι χρήστης και όχι ...σύμβουλος επιχειρήσεων. Γιώργο μου, να πάω πού ; |
| |||
| |||
Φίλε Νίκο κατανοώ την αγανάκτηση… Ποτέ όμως δεν εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες μιας έκδοσης, για να πάμε σε μια μεταγενέστερη. Συνήθως πάμε σε μια νεότερη έκδοση, όταν έχει κάποιες δυνατότητες, που εμείς τις θεωρούμε σημαντικές και χρήσιμες. Ένας λόγος που πήγα στην Access 10, ήταν τα υπολογιζόμενα πεδία στους πίνακες, τα συμβάντα που υποστηρίζει άμεσα στους πίνακες και οι μεγαλύτερες δυνατότητες της μορφοποίησης υπό όρους. Αλλάζουμε επίσης σε νεότερη έκδοση, επειδή έρχεται μια στιγμή, που τα αρχεία που ανεβαίνουν στο φόρουμ, δε μπορούμε να τα ανοίξουμε. |
| |||
| |||
Και εγώ παιδιά χρησιμοποιώ 2007 εξού και ο λόγος του ερωτήματός μου. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας. Εμαθα κ νέα πράγματα.
|
| |||
| |||
Νίκο στο προφίλ γράφεις ότι διαθέτεις Office 2010. Θα πρέπει να το διορθώσεις.
|
| |||
| |||
Done και πάλι ευχαριστώ........
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αυτόματος χρωματισμός γραμματοσειράς | Ζαχαρίας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 27-11-16 19:11 |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 19:23 |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός κελιών βάσει κειμένου κελιού αναφοράς.Λειτουργεί εκτός μιας λεπτομέρειας | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-11-15 00:03 |
[Excel07] Χρωματισμός στήλης | laziali21 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-11 17:00 |
Χρωματισμος εγγραφων πινακα | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-12-09 09:11 |
Η ώρα είναι 07:19.