Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βεβαίως και γίνεται. Θα την ανεβάσω αλλά θα αργήσω λίγο γιατί λείπω σε ταξίδι και το αρχείο το έχω στον φορητό στο σπίτι. Με το που γυρίσω, θα το ανεβάσω πάνω. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια και τον χρόνο που αφιερώσατε στο πρόβλημά μου! |
| |||
| |||
Λάθος μου. Χίλια συγνώμη για το λάθος. Παρέλειψα να αλλάξω τα ονόματα των μεταβλητών στο copy paste και κατάλαβα λάθος. Δουλεύει μια χαρά με την ίδια μεταβλητή. Μία ερώτηση μόνο. Η λογική με το listboxincluded να γίνεται false με επιλογή και true ως default θα μπορούσε να δουλέψει σε σύνθετο πλαίσιο σε συνεχή φόρμα? Δηλαδή να μπορώ να αποτρέπω την εμφάνιση μίας επιλογής στο σύνθετο πλαίσιο που έχει επιλεγεί σε προηγούμενη εγγραφή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το λάθος (με τις πολλές μεταβλητές) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | area51 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-07-10 14:37 |
Ανανέωση περιεχομένου σύνθετου πλαισίου | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 03-05-10 21:14 |
Δημιουργία σύνθετου πλαισίου | periman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-10 11:58 |
Καταστροφή σύνθετου πλαισίου | sgsiemekis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-02-09 22:15 |
Τεχνικές ComboBox - Σύνθετου Πλαισίου. | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-01-09 11:38 |
Η ώρα είναι 08:03.