Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
επανάληψη τελευταίας καταχώρησης
θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να έχω επανάληψη της τελευταίας καταχώρησης(της αμέσως προυγούμενης δηλαδή) σε ένα πεδίο ενός πίνακα Σημείωση : καταχωρώ δεδομένα στον Πίνακα μέσω Φόρμας , πάω λοιπόν στις ιδιότητες του συγκεκριμένου πεδίου αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό θέλω την βοήθειά σας γιατί δεν είμαι και ο καλύτερος στην access ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλημέρα Σε μια φόρμα: 1) Πιέζοντας το πλήκτρο Tab η εστίαση μετακινείται στο επόμενο πεδίο ή στο πρώτο πεδίο της επόμενης εγγραφής, αν ήταν στο τελευταίο πεδίο της εγγραφής. 2) Όταν η εστίαση είναι σε κάποιο πεδίο πιέζοντας το συνδυασμό: Ctrl +” θα αντιγραφεί στο πεδίο η τιμή του της προηγούμενης εγγραφής. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω εύκολα πετυχαίνουμε το ζητούμενο. Περισσότερα στο σύνδεσμο: http://www.ms-office.gr/forum/access...-mia-alli.html Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
ΑΥΤΟ ΤΟ Ctrl+" αφορά εγγραφή επόμενης γραμμής γίνεται να δοθεί κάπου στις ιδίοτητες του πεδίου για να μην κάνω την κίνηση ( παρεμπιπτόντως στο συγκεκριμένο πεδίο επιλέγω από δεδομένα ενός άλλου πίνακα) |
| |||
| |||
Δοκίμασε το εξής: Στην ιδιότητα Default Value (Προεπιλεγμένη Τιμή) του πεδίου της φόρμας βάλε τον τύπο: =DLast("[Field]";"[Table]"). Τα Field και Table θα αντικατασταθούν με τα πραγματικά ονόματα του πεδίου και του πίνακα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 09-07-16 στις 14:18. Αιτία: προσθήκη 'του πεδίου' |
| |||
| |||
Με αυτήν την συνάρτηση στην δόμηση του πεδίου μου φέρνει την τελευταία καταχώρηση από τον πίνακα προέλευσης . Εγώ ήθελα να μου φέρνει την ήδη τελευταία καταχώρηση της προυγούμενης σειράς του ίδιου πίνακα(Φόρμα καταχώρησης) Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός αλλά παρόλα αυτά ευχαριστώ για την βοήθεια |
| |||
| |||
Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις. Ανέβασε ένα δείγμα της ΒΔ με τα εντελώς απαραίτητα και με αναφορές στα στοιχεία της (όνομα πίνακα, φόρμας, πεδίου, κλπ) εξήγησε το ζητούμενο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Επανάληψη κεφαλίδας εκθεσης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-03-15 09:03 |
[Γενικά] Εύρεση τελευταίας καταχώρισης | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-08-14 23:44 |
Επανάληψη | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-11-13 12:29 |
[Γενικά] Ενημέρωση καταχώρησης αδειών | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-02-13 22:38 |
Αποτροπή διπλής καταχώρησης | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-09-12 16:05 |
Η ώρα είναι 20:42.